Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádom a puncimat . Szerintetek?
Küldj képet a p*nádról, és megmondom ki vagy! Mindegyik más és árulkodik, hogy mire vágyik!
És mi a helyzet az anállal?
Problem? :Đ
dobd fel karusszelesztergára magad aztán tolj bele egy átmérő 20h7-es dörzsárat hogy meglegyen a megfelelő illesztési hézag :D
amúgymeg, ha annyira unatkozol és nincs csávód, esetleg megesztergállak énis c|:-D
Szerintem sürgősen szerezz be egy laposelemet, hajtogasd ki a pólusait, és tedd közéjük a csiklódat. Bizsergető érzést fog adni, és szépen elélvezel majd tőle, mint az Álmoskönyv -ben írva vagyon!
Nem kamu, csak eddig még senki nem merte megcsinálni. Csináld meg, és számolj be róla :-)
Amúgy mekkora a csiklód..?
T. tegnap 23:53-as hozzászóló!
Laposelem? Ááá.. szerintem egyből a 9V-ossal kéne kezdeni. Vagy 24V-ig állítható stabilizált tápegységgel
tegnap 00:42-es vagyok
Egyébként a nyelvemmel +/- 0,5 és 2 Voltos hibatűréssel meg tudom állapítani egy 12 Volt alatti egyenfeszülség mértékét.
( a feszülség nagyságával majdnem lineárisan nő a hibatűrés értéke... bár ennek a hibának a leíró függvénye mutat enyhe logaritmusos összetevőket is, emellett a TTL szinteket könnyebben megállapítom )
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!