Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Imádom a puncimat . Szerintetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádom a puncimat . Szerintetek?

Figyelt kérdés
nagyon szeretek maszturbálni, van hogy naponta többször is csinálom. Előfordul, hogy bedurvulok és esetleg jégkockát is használok, vagy más dolgokat( pl krémet teszek oda vagy egy fujas parfumot és akkor éget) de ezeket már unom... esetleg tudnátok javasolni valami izgalmasabbat? Ti hogy csináljátok? Normális válaszokat kérek :) köszönöm
2011. máj. 9. 21:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Küldj képet a p*nádról, és megmondom ki vagy! Mindegyik más és árulkodik, hogy mire vágyik!

És mi a helyzet az anállal?

Problem? :Đ

2011. máj. 9. 22:16
 12/18 anonim ***** válasza:

dobd fel karusszelesztergára magad aztán tolj bele egy átmérő 20h7-es dörzsárat hogy meglegyen a megfelelő illesztési hézag :D

amúgymeg, ha annyira unatkozol és nincs csávód, esetleg megesztergállak énis c|:-D

2011. máj. 9. 22:36
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem sürgősen szerezz be egy laposelemet, hajtogasd ki a pólusait, és tedd közéjük a csiklódat. Bizsergető érzést fog adni, és szépen elélvezel majd tőle, mint az Álmoskönyv -ben írva vagyon!

Nem kamu, csak eddig még senki nem merte megcsinálni. Csináld meg, és számolj be róla :-)

Amúgy mekkora a csiklód..?

2011. máj. 9. 23:53
 14/18 anonim ***** válasza:
"sok sikert hozza " koszonöm!
2011. máj. 9. 23:57
 15/18 anonim ***** válasza:

T. tegnap 23:53-as hozzászóló!

Laposelem? Ááá.. szerintem egyből a 9V-ossal kéne kezdeni. Vagy 24V-ig állítható stabilizált tápegységgel

2011. máj. 10. 00:42
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem, a laposelem a maga 4.5V névleges feszültségével éppen jó. Kialakítása is remek, mobilis, és sokáig bírja.
2011. máj. 10. 01:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Végre egy lány, aki meg van elégedve a puncijával! :)
2011. máj. 10. 07:18
 18/18 anonim ***** válasza:

tegnap 00:42-es vagyok

Egyébként a nyelvemmel +/- 0,5 és 2 Voltos hibatűréssel meg tudom állapítani egy 12 Volt alatti egyenfeszülség mértékét.

( a feszülség nagyságával majdnem lineárisan nő a hibatűrés értéke... bár ennek a hibának a leíró függvénye mutat enyhe logaritmusos összetevőket is, emellett a TTL szinteket könnyebben megállapítom )

2011. máj. 11. 02:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!