Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádom a puncimat . Szerintetek?
Figyelt kérdés
nagyon szeretek maszturbálni, van hogy naponta többször is csinálom. Előfordul, hogy bedurvulok és esetleg jégkockát is használok, vagy más dolgokat( pl krémet teszek oda vagy egy fujas parfumot és akkor éget) de ezeket már unom... esetleg tudnátok javasolni valami izgalmasabbat? Ti hogy csináljátok? Normális válaszokat kérek :) köszönöm2011. máj. 9. 21:00
3/18 anonim válasza:
Szerintetek? Szerintem,ja! Igen,biztos imádod a puncidat! Szerintem amúgy fék vagy,de ha nem akkor pl. azt javaslom nyalasdki egy csávóval!!
4/18 BlackJack válasza:
viszketőpor esetleg paprikaspray ;)
5/18 A kérdező kommentje:
Nyalják minden nap de akkor is, lehet féknek tartasz...nem vagyunk egyformák imádom a szexet és annak minden formáját.
2011. máj. 9. 21:04
6/18 anonim válasza:
kaktusz
tigris balzsam, vagyis mindegy csak mentolos legyen
Te kis nimfomán..!
:)
7/18 anonim válasza:
Vegyél vibrátort, van hüvely izgató, van csikló izgató, és van olyan, ami egyszerre mind a két feladattal elbír. Hány éves vagy?
8/18 A kérdező kommentje:
Van vibrátorom is 21 vagyok
2011. máj. 9. 21:07
9/18 A kérdező kommentje:
Mentolos tényleg szuper, csak ajánlani tudom :) IGEN nimfo vagyok :D
2011. máj. 9. 21:10
10/18 A kérdező kommentje:
csucsszuper vagy.....talan neked ez bevalt :D sok sikert hozza
LOL
2011. máj. 9. 21:13
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!