Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért vannak hőhullámaim?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak hőhullámaim?

Figyelt kérdés
L/18 vannak olyan pillanataim amikor úgy 10-15 másodpercre úgy érzem, hogy megsülök és égek, aztán meg elmúlik, mostanában elég sokszor van ez, mitől lehet ez, milyen folyamat játszódik le bennem ilyenkor? köszönöm a válaszokat
2011. máj. 9. 19:28
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem ezzel orvoshoz kéne menni, mi itt nem tudunk erre szakvéleményt mondani, csak azt hogy nem normális, főleg nem 18 évesen... mármint ha random minden nélkül hőhullámok jönnek
2011. máj. 9. 19:37
 2/2 anonim ***** válasza:
én 23 vagyok és nekem is ilyenem van sokszor... ráadásul nem is akkor ha kiállok előadást tartani vagy ilyesmi, hanem véletlenszerűen... én nem mentem orvoshoz de azt tudom h magas a vérnyomásom és rossz a keringésem, lehet h ezzel van összegüggésben(és akkor a tied is)
2011. máj. 9. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!