Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mastodynon csepp segített már...

Mastodynon csepp segített már nektek? Hőhullámaim vannak lehet tőle?

Figyelt kérdés

Pcos vagyok. Szedek metformint, clostyt stb...

Az orvos javaslatára a héten elkezdtem szedni a mastodynon cseppeket. Nincs ráírva a tájékoztatóra, hogy ilyen mellékhatása is lehet, de azóta annak hőhullámaim amióta ezt szedem.

Nagyon érdekelnének a tapasztalatok. Kinek sikerült a baba, és mennyi idő után?

Köszi a válaszokat! :-)

2010. jún. 21. 06:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia ! Engem a mastodynon 2-3 hónap alatt rendbe hozott csak 4. hónapban már sokkal jobban éreztem magam rendezi az osztrogen és a progeszteron szintet. Rá két hónapjára sikerult is a baba végul nem tudtuk megtartani.
2010. jún. 21. 09:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez inkább a hormongyógyszerektől van, Mastodynon nagyon jó, homeopátiás, nem nagyon van mellékhatása!
2010. jún. 21. 09:48
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nagyon örülök neki!!!

Kedves első, ha jól érem akkor a 6dik hónapban maradtál babás?

2010. jún. 21. 09:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja és szörnyen sajnálom, hogy nem maradt meg. Remélem azóta boldog anyuka vagy. De ugye nem ezektől a gyógyszerektől? Vagy ezt nem lehet tudni?
2010. jún. 21. 09:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen elotte már egy éve próbálkoztunk sikertelenul. Csak ajánlani tudom. Én semmi mást nem szedtem csak ezt a cseppet. Más okból nem tudtuk megtartani nehéz túltenni magam rajta. Azóta eltelt fél év két hónapja keztunk újra próbálkozni de eddig nem sikerult :o((. Van egy 8 éves kisfiam de hónapról hónapra kudarcként élem meg a sikertelenségunket. Minél elobb szeretném betolteni azt az urt ami a lelkemben keletkezett. Úgy érzem így lenne teljes a család. Kívánom hogy neked is minél elobb sikeruljon a babó. Egy kis turelem - ido kell hogy a gyogyszerek egyensúlyba hozzák a szervezeted. Csak így sikerulhet.
2010. jún. 21. 10:44
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves szavakat!

Biztos összejön mindkettőnknek! :-)

Csak pozitívan. De neked már van egy gyermeked ebből is lehet erőt meríteni. Mi is már több mint egy éve várjuk.

Már szóba jött, hogy megműt a doki, így ebben a cseppben nagyon bízom.

2010. jún. 21. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!