Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy mióta elvesztettem, rosszul vagyok a szextől?
teljesen az. gondolom nem volt egy kellemes élmény, én is így voltam vele, de sokan mondták h később jobb lesz nem nagyon hittem nekik. aztán kipróbáltam mégegyszer még mindig szörnyű volt, harmadjára nem éreztem semmit, negyedjére pedig... mmm... na az már isteni volt :D
szóval no para. de muszáj túlesni ezen az időszakon, hogy aztán teret engedhess a jónak és kellemesnek :D
próbáljátok más körülmények közt, más pózban csinálni mint először, talán akkor nem fogsz tőle viszolyogni.
19:25
A vallás nem nevel beléd bűntudatot, de gondolom a misét nem sűrűn látogatod és még a középkori felfogás él benned.
Kérdezőnek: Szeretted és tiszteled azt, akivel lefeküdtél?
Egy fura kérdés, nem lehet, hogy nem heteró szexre lenne szükséged.
(ismerek homoszexuális fiut/lányt, akik kipróbálták a heteró verziót, utána meg nem ment nekik "rosszul" voltak tőle, és kikötöttek az azonos nemű társaik mellett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!