Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik azok, akik a szexualitás témában írnak? : ) Kíváncsiságból érdekelne életkor, nem, mit tanulsz/dolgozol? : ) Egyéb info, amit megosztanál.
24 éves pasi
Polihisztornak készülök, jelenleg villamosmérnöknek tanulok, mellette már 2 és fél éve nagyjából szakmában dolgozok (inkább az informatika dominál).
Azért regisztráltam kb. egy éve, mert annyi baromságot láttam innen poén oldalakon. Azért járok fel ide, hogy röhögjek és baromságokat írjak. Néha-néha gyenge pillanatomban előfordult már, hogy értelmesen válaszoltam valami kérdésre, de az csupán kivételnek kellett, hogy erősítse a szabályt.
22F grafikus egyetemista. A közhely kérdéseket reflexből kerülöm, az érdekesek fognak meg. Eddig kb 20 szex-szerelem kérdést vetettem fel, volt ami sikeres volt, volt ami kevésbé.
Többi topikot nem olvasom, néha felteszek egy kérdést, ha valamit meg akarok tudni. A keresztény topikban sokat olvasgattam egy időben, és magam is megfogalmaztam meglátásaimat a házasság előtti szexuális életről.
Csak azért, hogy a kérdezö felsóhajthasson:
kor: 25 :D
nem: nö
foglalkozás: üzletvezetö, de remélem szeptembertöl mellette tanuló is leszek(pénzügy)
egyéb: imádom az állatokat meg a gitárokat, de csak az elöbbihez értek :D
Azért járok ide, hogy unalmas, esetleg lehangolt pillanatomban nevethessek egyet egy-egy gyöngyszemen
27 éves vagyok, lány, leszbikus, közgazdász
Általában a leszbikussággal kapcsolatos kérdésekre válaszolok, viszont az egyéb érdekes kérdésekre adott válaszokat is szívesen olvasom, jókat lehet röhögni rajtuk néha :)
18 éves
Nő
Gimibe járok,társadalomtudományi tagozatra.itt szeretek válaszolgatni,ugy érzem hogy ami jól megy,abban a témában lehet tanácsokat osztogatni.:D meg tényleg vannak komoly meg érdekes,neadjisten kihagyhatatlanul hülye kérdések,amikr muszáj válaszolni.
hajrá kismami!!:))
21
férfi
közlekedésmérnökin tanulok bme-n
érdekességeket olvasok a többi témakörbe ide meg nevetni járok meg h elbasszam az időt tanulás helyett
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!