Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik azok, akik a szexualitás témában írnak? : ) Kíváncsiságból érdekelne életkor, nem, mit tanulsz/dolgozol? : ) Egyéb info, amit megosztanál.
Nem: de igen, egyébként lány
Életkor: 18 év
Iskola: matek-fizika szakon végzem utolsó évemet egy gimnáziumban
Egyéb: biszexuális vagyok, ráadásul szerintem karóra fétisem is van
Nem : Lány
Kor : 16
Gimiben tanulok, viszonylag jó átlaggal.
Kíváncsiságból szoktam olvasgatni és ha találok valami érdekeset , akkor írok véleményt.
Ez engem is érdekel , szóval ... :)
Kor: 20
Nem: Férfi
Tanuló vagyok.
Szinte minden nap megnézem a kérdéseket, amire tudok válaszolok. én ritkán teszek fel ide kérdést.
19/F
Kémiaszakos egyetemista vagyok.
Én vagyok az, aki darálja a hiperszuper erkölcsös elveket néha matematikai közelítésben, és jól lecsesz mindenkit, aki ostoba, mert utálom az ostobákat, halál az összesre, vagy legalább égessük el őket, hogy hasznuk is legyen, mert csak tönkreteszik az amúgy szép világot :D
Szia!
19 éves informatikus-könyvtáros hallgató vagyok, ezen belül 24 hetes kismama. :) (holnaptól kezdve 25 hetes) Ha valaki segítségre szorul, igyekszem segíteni a legjobb tudásom szerint. Nem feltétlenül szexuális témakörökben...Sőt, inkább más jellegű témákkal kapcsolatban. Szeretek segíteni az embereken már amennyiben tudok. :) Ide a legtöbbször azért nézek be mégis, mert sokszor olyan röhejes, vagy egyszerűen humoros kérdésekkel találkozom amelyek mindenképp megérnek egy mosolyt :D
Jó olvasni ezeket, bár eddig én vagyok a legidősebb, ez némileg zavaró.:) Én 24 vagyok, nőnemű, egyetemista. Elsősorban a szakmámba vágó kérdésekre válaszolok máshol, de néha ide is benézek.
Babához meg gratula!:)
19/F vagyok, gépészmérnök hallgató.
Nekem meg azt hiszem hajfétisem van :)
Üdv
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!