Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kik azok, akik a szexualitás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kik azok, akik a szexualitás témában írnak? : ) Kíváncsiságból érdekelne életkor, nem, mit tanulsz/dolgozol? : ) Egyéb info, amit megosztanál.

Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 18:17
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
19F
2011. máj. 9. 18:20
 2/36 anonim ***** válasza:
19%

Nem: de igen, egyébként lány

Életkor: 18 év

Iskola: matek-fizika szakon végzem utolsó évemet egy gimnáziumban

Egyéb: biszexuális vagyok, ráadásul szerintem karóra fétisem is van

2011. máj. 9. 18:22
 3/36 anonim ***** válasza:
66%
az nekem is van O.o
2011. máj. 9. 18:30
 4/36 anonim ***** válasza:

Nem : Lány

Kor : 16

Gimiben tanulok, viszonylag jó átlaggal.

Kíváncsiságból szoktam olvasgatni és ha találok valami érdekeset , akkor írok véleményt.

Ez engem is érdekel , szóval ... :)

2011. máj. 9. 18:30
 5/36 anonim ***** válasza:

Kor: 20

Nem: Férfi

Tanuló vagyok.

Szinte minden nap megnézem a kérdéseket, amire tudok válaszolok. én ritkán teszek fel ide kérdést.

2011. máj. 9. 18:33
 6/36 anonim ***** válasza:

19/F

Kémiaszakos egyetemista vagyok.

Én vagyok az, aki darálja a hiperszuper erkölcsös elveket néha matematikai közelítésben, és jól lecsesz mindenkit, aki ostoba, mert utálom az ostobákat, halál az összesre, vagy legalább égessük el őket, hogy hasznuk is legyen, mert csak tönkreteszik az amúgy szép világot :D

2011. máj. 9. 18:45
 7/36 anonim ***** válasza:
20L, spanyol-angol szakos egyetemista, kérdést nemigen teszek fel, a tapasztalataimat meg szívesen megosztom. És nem utolsósorban, röhögni is sokat járok ide:DD
2011. máj. 9. 18:49
 8/36 anonim ***** válasza:

Szia!

19 éves informatikus-könyvtáros hallgató vagyok, ezen belül 24 hetes kismama. :) (holnaptól kezdve 25 hetes) Ha valaki segítségre szorul, igyekszem segíteni a legjobb tudásom szerint. Nem feltétlenül szexuális témakörökben...Sőt, inkább más jellegű témákkal kapcsolatban. Szeretek segíteni az embereken már amennyiben tudok. :) Ide a legtöbbször azért nézek be mégis, mert sokszor olyan röhejes, vagy egyszerűen humoros kérdésekkel találkozom amelyek mindenképp megérnek egy mosolyt :D

2011. máj. 9. 18:51
 9/36 A kérdező kommentje:

Jó olvasni ezeket, bár eddig én vagyok a legidősebb, ez némileg zavaró.:) Én 24 vagyok, nőnemű, egyetemista. Elsősorban a szakmámba vágó kérdésekre válaszolok máshol, de néha ide is benézek.

Babához meg gratula!:)

2011. máj. 9. 18:57
 10/36 anonim ***** válasza:

19/F vagyok, gépészmérnök hallgató.

Nekem meg azt hiszem hajfétisem van :)

Üdv

2011. máj. 9. 18:58
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!