Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne megszervezni ezt?
Orgia szerűség. 3 fiú, 2 lány. Három személy biztosan szeretné, viszont a másik kettővel hogyan lehetne megbeszélni, vagy legalábbis erősen célozgatni rá? (2 fiú.) Ha sikerül leszervezni, már nyert ügy van?
Úgy gondoltuk, hogy valamikor nyári szünetben, amikor a házigazda szülei nem lesznek otthon, oda szervezünk egy pizsiparti szerűséget. Délután kajával várjuk a többieket, amit némi alkohollal öblítenénk le, de csak annyival, hogy oldódjon a hangulat. Utána hogy menne tovább?
- Beteszünk filmet, amit úgysem nézne senki, de a témának megfelelő lenne. Pl. amerikai pite?
- Fiúk azon kapják magukat, hogy a két lány enyeleg egymással?
- Utána felmerülhetne a felelsz vagy mersz ötlete? (aki nem teljesíti a feladatot, le kell vennie az egyik ruhadarabját. =))
- A többi már a jövő kérdése.
Mi a véleményetek? Ti belemennétek, ha tudnátok, hogy nem lesz semmiféle következménye? A terveken mit változtatnátok? Ezért írtam mindent kérdőjellel.
Sztem kár megtervezni iylen részletesen ha benne van mindenki akkor jönnie kell magától már az elején vagy egy kis iszogatás vagy játék után.
Én a pillanatnyi hév hevében biztos hogy benne lennék de így tudatosan mindent úgy csinálni hogy ez legyen a vége kicsit nyomasztana a dolog végig és lehet hogy az idegesség megpecsételné az egészet vagyis a semmit mert nem mennék bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!