Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A rosszlanyok.hu-n mennyiért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rosszlanyok.hu-n mennyiért vállalják a csajok átlagba?

Figyelt kérdés
El szeretnék menni valami jó kis k'rvához.Pont most néztem de nem tudom felhívni mert nincs pénz a kártyámon,itthoni telefon meg nincs
2011. máj. 9. 17:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

Miért jó egy ilyen kur...?

Undorító mind,és ahányan már jártak benne...

Egy normális pasi nem költ egy ilyen nőre.

Megéri ennek fizetni?!Ha pasi lennék és 100 tö...akkor sem tenném be neki!!!

2011. máj. 9. 20:12
 12/20 A kérdező kommentje:

Ti hülyék vagytok?

Egy életünk van használjuk ki,menjünk csajozni,k'rvázni,ejtöernyözni,bunge jumpingolni mindent ki kell probálni,és mivel 16 vagyok és gyerekes a fejem ezért csak magammal egykoru csajokat tudok felszedni akik közel sem tudnak annyi mindent mint ezek a lányok és lesz'rom kik jártak benne azért van akoton és a együttfürdés

2011. máj. 9. 20:25
 13/20 anonim ***** válasza:

Ja,ha megéri neked kiperkálni ennyi pénzt!!!

Arról nem is beszélve,ha lenne egy csajod,vagy valaha is bármelyik megtudná,elh----magát.Ha jó pasinak érzed magad,ne süllyedj le eddig!!!

2011. máj. 9. 20:34
 14/20 anonim ***** válasza:
78%
Valahol egyetértek azokkal a hozzászólókkal, akik midezt undorítónak találják és igazuk is van. DE! Sokan elfelejtik, hogy mindez azért van, mert rengeteg Nönek irreálisan magas elvárásaik vannak és nem azokról a Nökröl beszélek, akiktöl azonnali merevedése van az embernek, hanem már azokról is, akiknek nagyobb bajszuk van, mint Nekem egy hét után, akik kifolynak a nadrágjukból, mert a 170cm hez, 90 kilo párosul, amivel önmagában nem is lenne gond, ha nem topmodellnek képzelnék magukat........
2011. máj. 9. 21:29
 15/20 anonim ***** válasza:

kagyló74:

Szerintem ennek a "ha pasi lennék" érvelésnek semmi értelme. Lányként nem fogod megérteni, mi visz rá ilyenre egy férfit. :)

Hozzáteszem, én nem járok k*rvákhoz, szóval nem azért védem a férfiak becsületét. ;)

2011. máj. 9. 23:13
 16/20 A kérdező kommentje:

Utolsó kettőnél a pont!

Férfi aggyal aki elítéli a k'rvázást az vagy nem mer vagy tényleg egy beteg potenciazavaros ember.Ez 100%

Szerintem az,hogy valaki elmegy házi k'rvához nem elítélendő dolog.

De egy lány máshogy látja a helyzetet

Az,hogy most nincs a telefonomon pénz meg istenem,majd pár nap múlva feltöltöm

Fiatalság,bolondság -Sajnos amit az utolsó előtti is írt ,sok alap csajnak se vagyok jó mert nem gant meg hilfiger meg zara meg pull and bear a pulcsim csak mondjuk c und a vagy new yorker.

És szeretném megtudni mi az igazi gyönyör és erre nem sajnálom a szüleimtől összegyűjtött pénzemet

2011. máj. 10. 00:19
 17/20 anonim ***** válasza:
Az nem feltétlenül igazi férfi, aki a farkával gondolkodik, és biztosíthatlak, hogy te nem vagy az.
2011. máj. 10. 00:58
 18/20 A kérdező kommentje:
Nyugodtan biztosíthatsz csak akkor fizesd be az éves biztosítási díjat a számlámra
2011. máj. 10. 14:50
 19/20 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy 18 alatt szóba sem állnak veled...
2013. máj. 12. 13:57
 20/20 anonim ***** válasza:
10-15 ezer...az idősebbek inkább 10 (35-40 èv körüliek)
2016. jan. 15. 19:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!