Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rosszlanyok.hu-n mennyiért vállalják a csajok átlagba?
Miért jó egy ilyen kur...?
Undorító mind,és ahányan már jártak benne...
Egy normális pasi nem költ egy ilyen nőre.
Megéri ennek fizetni?!Ha pasi lennék és 100 tö...akkor sem tenném be neki!!!
Ti hülyék vagytok?
Egy életünk van használjuk ki,menjünk csajozni,k'rvázni,ejtöernyözni,bunge jumpingolni mindent ki kell probálni,és mivel 16 vagyok és gyerekes a fejem ezért csak magammal egykoru csajokat tudok felszedni akik közel sem tudnak annyi mindent mint ezek a lányok és lesz'rom kik jártak benne azért van akoton és a együttfürdés
Ja,ha megéri neked kiperkálni ennyi pénzt!!!
Arról nem is beszélve,ha lenne egy csajod,vagy valaha is bármelyik megtudná,elh----magát.Ha jó pasinak érzed magad,ne süllyedj le eddig!!!
kagyló74:
Szerintem ennek a "ha pasi lennék" érvelésnek semmi értelme. Lányként nem fogod megérteni, mi visz rá ilyenre egy férfit. :)
Hozzáteszem, én nem járok k*rvákhoz, szóval nem azért védem a férfiak becsületét. ;)
Utolsó kettőnél a pont!
Férfi aggyal aki elítéli a k'rvázást az vagy nem mer vagy tényleg egy beteg potenciazavaros ember.Ez 100%
Szerintem az,hogy valaki elmegy házi k'rvához nem elítélendő dolog.
De egy lány máshogy látja a helyzetet
Az,hogy most nincs a telefonomon pénz meg istenem,majd pár nap múlva feltöltöm
Fiatalság,bolondság -Sajnos amit az utolsó előtti is írt ,sok alap csajnak se vagyok jó mert nem gant meg hilfiger meg zara meg pull and bear a pulcsim csak mondjuk c und a vagy new yorker.
És szeretném megtudni mi az igazi gyönyör és erre nem sajnálom a szüleimtől összegyűjtött pénzemet
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!