Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rosszlanyok.hu-n mennyiért vállalják a csajok átlagba?
Figyelt kérdés
El szeretnék menni valami jó kis k'rvához.Pont most néztem de nem tudom felhívni mert nincs pénz a kártyámon,itthoni telefon meg nincs2011. máj. 9. 17:17
1/20 anonim válasza:
Ha nincs pénzed telefonálni, akkor ne menj krvázni. Bármilyen hihetetlen, többe fog kerülni, mint egy párezres feltöltőkártya.
2/20 A kérdező kommentje:
Ezt minek kellett leírni?Szerinted ezt kérdeztem?
2011. máj. 9. 17:23
3/20 anonim válasza:
Mivel nem szánsz rá pénzt, így nem is tudsz krvázni. Majd ha pénzt szánsz rá, meg fogod tudni kérdezni mennyibe kerül.
4/20 anonim válasza:
Az biztos,hogy ha még telkártyára sincs pénzed,akkor ugyan mit szeretnél egy olyan lánytól aki a testéből él.
5/20 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom ez hihetetlen.
2011. máj. 9. 17:44
6/20 anonim válasza:
Pedig hidd el, ingyen egyik se fog dugni veled.
8/20 A kérdező kommentje:
Köszi 17:58-as
2011. máj. 9. 18:45
9/20 anonim válasza:
Azt tedd hozzá, hogy alaphangon 10-15 ezer és óránként.
10/20 anonim válasza:
Mekkora egy szerencsétlen, hülye balf.sz vagy. Itt vered magad, hogy k.rvázni, akarsz, de még a kártyádat sem tudod feltölteni. Amikor meg leírják, hogy egy ribanc nyilván többe fog kerülni, mint egy kártya, még neked áll feljebb. Hülye p.cs! Nem csoda, hogy k.rváznod kell.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!