Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
47 évesen még szűz nőt, mint párotokat, el bírnátok képzelni?
amúgy lehet hogy rosszul tudom,de nemrég egy felvilágositó könyvben olvastam egy ilyet,hogy egy idő után már magától is elszakad pl sportolás közben a szűzhártya,meg ugye ahogy idősödik,tágul neki,és akkor is elszakad(hat)...
meg amúgy nem hiszem hogy az olyan húdefájdalmas lenne mint pl egy szülés vagy bármi...
ja és amúgy gumival csináljátok ha mégis megengedi,mert 40 év felett már gyakoribb hogy fogyigyereket szül valaki..
bár ti tudjátok :D
13L
Hjajj, de aranyos az utolsó válasz -nem értem a végére, de tudtam, hogy egy gyermek írhatta. :D
A szüzesség nem attól függ, hogy valakinek átszakadt e a szűzhártyája... -na, de tíz év múlva már vér profi lehetsz ebben a témában. :D
Viszont a kérdéshez: sajnos beigazolódott, amit már májusban írtak a negatívabb hozzászólók, hogy ez nem teljesen normális dolog -én már azt sem tartom annak, ha egy lány 25 évesen szűz.
Nagyon alpári módon kifejezve, az ilyen ember egyszerűen nem igényli a d.ugást...
A másik meg, hogy én egy 47 éves nőnél -természetesen mire már korod beli lennék sem tudnám elhinni, hogy majd pont én leszek az aki...
Ettől függetlenül kitartást kívánok neked, üdvözlettel:
24/f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!