Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 47 évesen még szűz nőt, mint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

47 évesen még szűz nőt, mint párotokat, el bírnátok képzelni?

Figyelt kérdés
45 éves férfi vagyok, túl egy váláson, s neten megismerkedtem (nem társkeresőn) egy nagyon vagány, intelligens, szép, s fiatalos 47 éves hölggyel, aki, mint a napkban kiderült (ő mondta el), még szűz. kb. két hónapja ismerjük egymást, annyira fiatalosnak, s üdénak tűnik, hogy max. harmincat adnának neki az emberek. Persze, már az ágyban is kikötöttünk, láthattam teljesen mesztelenül is, s mondhatom, nem akármilyen látvány. Sokkal jobb NŐ, mint a korosztályában általában a hölgyek. Elmondása szerint, azért szűz még, mert még nem találta meg az igazit, s velem kapcsolatosan is még várni szeretne, míg bizonyosságot nem nyer a kapcsolatunkról, s míg azt nem érzi, hogy érzelmileg igazán kötődik hozzám. A gond az, h én közben érzem, hogy beleszerettem, nem szeretném elveszíteni, viszont ez a még mindigszűz dolog egészen ledöbbentett. Szerintetek mit tegyek?
2011. máj. 9. 16:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

amúgy lehet hogy rosszul tudom,de nemrég egy felvilágositó könyvben olvastam egy ilyet,hogy egy idő után már magától is elszakad pl sportolás közben a szűzhártya,meg ugye ahogy idősödik,tágul neki,és akkor is elszakad(hat)...

meg amúgy nem hiszem hogy az olyan húdefájdalmas lenne mint pl egy szülés vagy bármi...

ja és amúgy gumival csináljátok ha mégis megengedi,mert 40 év felett már gyakoribb hogy fogyigyereket szül valaki..

bár ti tudjátok :D

13L

2011. júl. 12. 20:08
 22/25 anonim ***** válasza:

Hjajj, de aranyos az utolsó válasz -nem értem a végére, de tudtam, hogy egy gyermek írhatta. :D

A szüzesség nem attól függ, hogy valakinek átszakadt e a szűzhártyája... -na, de tíz év múlva már vér profi lehetsz ebben a témában. :D

Viszont a kérdéshez: sajnos beigazolódott, amit már májusban írtak a negatívabb hozzászólók, hogy ez nem teljesen normális dolog -én már azt sem tartom annak, ha egy lány 25 évesen szűz.

Nagyon alpári módon kifejezve, az ilyen ember egyszerűen nem igényli a d.ugást...

A másik meg, hogy én egy 47 éves nőnél -természetesen mire már korod beli lennék sem tudnám elhinni, hogy majd pont én leszek az aki...

Ettől függetlenül kitartást kívánok neked, üdvözlettel:

24/f

2011. júl. 12. 20:33
 23/25 anonim ***** válasza:
előző: olvasd el végig :DD
2011. júl. 12. 20:54
 24/25 anonim ***** válasza:
vedd el a szűzességét , aztán ő meg rákap az ízére , és kell majd neki mástól is
2011. júl. 12. 21:44
 25/25 anonim ***** válasza:
hihetetlen,de ha igaz,nem hiszem,hogy te fogod megváltoztatni.
2011. júl. 12. 22:05
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!