Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 47 évesen még szűz nőt, mint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

47 évesen még szűz nőt, mint párotokat, el bírnátok képzelni?

Figyelt kérdés
45 éves férfi vagyok, túl egy váláson, s neten megismerkedtem (nem társkeresőn) egy nagyon vagány, intelligens, szép, s fiatalos 47 éves hölggyel, aki, mint a napkban kiderült (ő mondta el), még szűz. kb. két hónapja ismerjük egymást, annyira fiatalosnak, s üdénak tűnik, hogy max. harmincat adnának neki az emberek. Persze, már az ágyban is kikötöttünk, láthattam teljesen mesztelenül is, s mondhatom, nem akármilyen látvány. Sokkal jobb NŐ, mint a korosztályában általában a hölgyek. Elmondása szerint, azért szűz még, mert még nem találta meg az igazit, s velem kapcsolatosan is még várni szeretne, míg bizonyosságot nem nyer a kapcsolatunkról, s míg azt nem érzi, hogy érzelmileg igazán kötődik hozzám. A gond az, h én közben érzem, hogy beleszerettem, nem szeretném elveszíteni, viszont ez a még mindigszűz dolog egészen ledöbbentett. Szerintetek mit tegyek?
2011. máj. 9. 16:10
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
...s csak a szüzessége miatt, biztosan nem fogom elhagyni, ez tény! Mintha megtaláltam volna a másik felemet (mint a mesében), úgy érzem magam vele. S hálás vagyok a "karmámnak", hogy egyáltalán az utamba sodorta őt.
2011. máj. 9. 16:49
 12/25 anonim ***** válasza:
50%
Háát...Nem vonom kétségbe, amit állít magáról, de számomra eléggé hihetetlen, hogy nő létére még 47 évesen is szűz. Bár, ha eddig apáca volt, akkor nem ciki. :D
2011. máj. 9. 16:50
 13/25 A kérdező kommentje:
Ő egyáltalán nem állítja magáról azt, hogy értékesebb, mint azok akik tizenévesen veszítették el a szüzességüket! Sőt, sajnálja, hogy kimaradt az anyaság érzése az életéből. Csak egyszerűen nem találta meg azt a férfit, akivel le tudná élni az életét, akire rámondhatná azt, hogy NA EZ AZ, EZT KERESTEM!!!!!!S, mint mondja, zt az élményt azzal szerette volna átélni, aki valóban, mindent jelent számára. S akinek ez megadatik tizenévesen, hát örüljüön neki, s adjon hálát érte a sorsnak!
2011. máj. 9. 16:54
 14/25 anonim ***** válasza:

... na nem véletlen mondtam, hogy kérdéstől függetlenül. Meg említettem hogy lehet jó a végén. Semmi gondom a nővel, csak úgy általánosságban mondtam mert annyi itt az ilyen érték, meg hogy úúúúristen fiatalon szexelni. Arra a kommentre írtam ahol írta hogy "nagy értéket találtál szeresd ..."

Tessék még ö maga is mondta ezek szerint hogy hát nem a legjobb dolog az életében hogy ez így alakult. Ő ettől még lehet tök jó fej, meg önmagában érték csak ne attól már hogy szűz.

2011. máj. 9. 17:00
 15/25 A kérdező kommentje:
Májusban írtam ki a kérdésemet, de a barátnőm még mindig szűz. Nagyon szeretem, de egyzszerűen nem engedi meg a behatolást. Azt mondja, h fél a fájdalomtól. Én már lassan bedilizek. Lassan már én sem leszek képes semmire :((( ha így folytatja :(
2011. júl. 12. 18:59
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

hát ez egyszerűen kirívóan egészségtelen a szexet mint célt kezelni. egyrészt biológiailag hülyeség, annyi értelme van, mint 40 évig nem ásítani, másrészt az ilyenek büntetnek és jutalmaznak szeretkezéssel.

nem kell ahhoz az első szembejövővel kefélni, de nem is kell a végletegig várni hogy normalizálódjon a dolog.

a szex a bizalom kiteljesedése, az odaadás, figyelem, gyengédség egyesülése, enélkül nem_működhet_szerelmi_kapcsolat.

ezt lehet törvénynek is venni.

2011. júl. 12. 19:10
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
ez a kérdés mintha lett volna már...
2011. júl. 12. 19:39
 18/25 anonim válasza:
100%
Mint ahogy mondtad korábban Te is, ez nem normális dolog ennyi idősen. Szerintem lelki defektes a nő. Én elküldeném egy pszichológushoz, vagy akár szexszuálpszichológushoz. És ezt most nagyon komolyan mondtam. Te ezt egyedül nem fogod tudni megoldani. Ez tuti.
2011. júl. 12. 19:43
 19/25 anonim ***** válasza:
És semmi mást sem enged? Lehet, hogy alapból nem vonzza ez az egész, nem? Lehet, hogy nem is akarja elveszíteni. Ez a fájni fog dolog meg hatalmas kamu, nem hiszem, hogy egy 47 éves nő azért nem csinálta még eddig, mert retteg a "fájdalomtól". Már májusban is olvastam ezt a kérdést, emlékszem, már akkor is megdöbbentett, de így 2 hónap után is, hogy semmi...
2011. júl. 12. 19:44
 20/25 anonim ***** válasza:

Engem semmiképpen nem zavarna, hogy még szűz......Ha szereted akkor nem értem mit szarozol....Várd meg,hogy Ő is elérkezettnek lássa az idejét...(ha szereted ez nem lesz gond)

Bár elég hihetetlen,hogy 47 évesen még szűz...

2011. júl. 12. 19:56
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!