Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, miért nehéz azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért nehéz azt elhinni, hogy van olyan férfi aki szereti a kis melleket?

Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 13:09
 1/7 anonim ***** válasza:

ezt csak az önbizalomhiányos lányok hiszik

nekem kicsi mellem van,nem is egyformák,mégsem takargatom párom előle...a melleim is hozzám tartoznak,azzal együtt szeret:)

de egy önbizalomhiányos lánynak ha szép feszes kerek min 85C-s mellei vannak,akkor se fogja elhinni h lehet az ő melleit szeretni...

2011. máj. 9. 13:15
 2/7 anonim ***** válasza:

ez most olyan dolog,hogy van olyan aki a kicsi péniszt szereti?

nem lehet így megkülönböztetni az embert....ha van szerelem,akkor nem létezik kicsi v nagy mell...

2011. máj. 9. 13:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Egyrészt azért, mert a média (tudat alatt) azt sugallja, hogy a nagymellű nők a NŐK.

Másrészt, mert ugye a fiúk szeme is jobban megakad egy teltebb idomokkal rendelkező csajon. Mégiscsak az a feltűnő, azt bámulják jobban.

Harmadrészt az emberek többsége a kis mellűeket fiúsnak/gyereknek/kislány(os)nak tartja, az adott hölgy korától függetlenül is. (A kor meg ugye nem mindenkin látszik. Tehát csalóka.)

2011. máj. 9. 13:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Akik így gondolják azoknál a lányoknál önbizalomhiány van. Meg nem fogadja el magát olyannak amilyen, pedig ezen változtatni kellene, mert később több komplexusa lesz mint a melle...

Nekem is kicsi mellem van, de nem zavar, más azt gondol rólam amit akar. Ja és a páromnak is bejön.

2011. máj. 9. 13:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"ez most olyan dolog,hogy van olyan aki a kicsi péniszt szereti? "

első vagyok

igen,van...sok éve nem vagyok szűz,mégis fájdalmat tud okozni 15centi,olyan szűk vagyok...

és sztem vannak még ugy páran h nem szeretik hogy kólásflakon méretű valamit dugnak beléjük:)

2011. máj. 9. 13:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, de én sem értem, miért kell nyafogni a kis mell miatt. Nekem is picik vannak, és mégsem érdekel.

Ha valaki szeret valakit, úgysem az számít. Ha meg az illető kifogásolja, ott van az ajtó, lehet távozni.

2011. máj. 9. 13:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is a kis melleket szeretem. Sokkal feszesebbek, mint a nagyok. Nekem ez fontosabb tulajdonság, minthogy nagy legyen. 27F
2011. máj. 9. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!