Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit lehet akkor csinalni, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet akkor csinalni, ha a no egy kapcsolatban jobban kivanja a szexet mint a ferfi? Mivel lehetne kedved csinalni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 12:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Változatosabbá kell tenni. Új fehérnemű, új időpontok, új helyszínek.
2011. máj. 9. 12:57
 2/12 anonim ***** válasza:
ilyen nincs vagy ritka:D
2011. máj. 9. 13:01
 3/12 A kérdező kommentje:
Tudom sok pasi orulne ennek:)
2011. máj. 9. 13:03
 4/12 anonim ***** válasza:
Engem úgy kellene magadról lerugdosnod, úgyhogy a választ nem tudom.
2011. máj. 9. 13:04
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem semmit!Mindenkinek más a szexuális igénye,szerintem a fehérnemüs dolgok már csak erőltetések!

Ha én nem kívánom a szexet,akkor hiába csinálsz bármit is!Én nem a fehérnemüre akarok felizgulni és az egyéb eszközökre,hanem magára a nőre!De erről lehetne vitatkozni szerintem.Az is lehet hogy egyszerüen unalmas vagy neki az ágyban!Érdekes hogy nekem volt olyan lány akivel egyfolytában szexelni akartam és olyan is volt akivel csak heti 2-szer 3szor!Szoval ez szerintem nagyon sok mindentől függ,pl az ember illatától,ami beinditja ezeket a dolgokat,most nem arra gondolok hogy valakinek izzadság szaga van és azért nem,hanem minden embernek van valami alap illata,ami feromonokat inditt be és ugye mindenkié más.

De a pier woodman sztorit amikor láttam,ugye jópár nőt megdugott:),azt mondta hogy van olyan nő aki messziről kívánatos,de amikor közelebb mennt akkor már nem annyira,a másik az amikor távolról egyeltalán nem az,de amikor közelebb mész akkor valamit beinditt benne,talán az illatok vagy valami melegség!Erről órákat lehetne beszélni,de én szerintem az ilyen fehérnemüs dolgok csak ideig óráig működnek!Legalábbis nálam!

2011. máj. 9. 13:11
 6/12 anonim ***** válasza:
Te hányszor akarod egy nap vagy egy héten?És a párod hányszor akarja?
2011. máj. 9. 13:13
 7/12 A kérdező kommentje:
Azt nem gondolnam hogy unalmas lenne a szexualis eletunk. Ez tenyleg kizart. Nehez ezt feldolgozni, hiszen sosem voltam meg ilyen helyzetben, miota elek szexualis eletet. Minden ugy ment ahogy mennie kellett, es ez az elso, pont annal az embernel, akivel az eletem hatralevo reszet tervezem.
2011. máj. 9. 13:14
 8/12 A kérdező kommentje:
Nagysagrendileg en szeretnem egy heten 6-szor o meg 3szor, ez csak egy szam megkozelithetoleg.
2011. máj. 9. 13:14
 9/12 anonim ***** válasza:

Ő mindegyik barátnőjével ennyiszer csinálta??Most nem azt mondom hogy nem vagy kívánatos vagy csinos!Csak mert nekem is volt hogy hasonló stílusu és kinézetre is eléggé hasonlittó barátnőm volt régen és amig az egyikkal akár napi 3 szor is tudtam csinálni mert annyira kivántam őt,addig a másikkal elég volt heti 3-4!

Amúgy mennyi idősek vagytok??Mit doolgozik a párod és mennyit egy nap??És te mennyit dolgozól??Mert ezek is sokat számíttanak,esetleg az ő munkálya stresszesebb!Ezek sokat számíttanak ám!

2011. máj. 9. 13:27
 10/12 A kérdező kommentje:
en 23 a parom 26. Igen a munka befolyasolja nagymertekben, mivel o majdnem heti 7 napot dolgozik.En irodai munkat vegzek o pedig fizikait illetve stresszes a munkaja. Nagyon jol tudom hogy neki ez megterhelo. Nem is akarom zaklatni ilyenekkel, csak kivancsi vagyok a velemenyekre, tapasztalatokra.
2011. máj. 9. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!