Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » "Mi az" a baráti szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Mi az" a baráti szex?

Figyelt kérdés

Mármint tudom mit jelent,nem vagyok hülye,csak...mégsem értem,hogy 2 barát között csak szex van és más semmi??Ti már csináltátok?Ha csináltátok,akkor hogy?(ez a csókolóztatok közben,volt valami szerelmeskedés is vagy csak szimpla dugás?)És mi értelme?Ha nincs párotok és rátok jön az 5 perc,akkor hopplá neki?

Kort és nemet is írjatok lécci!A válaszokat előre is köszönöm!

2011. máj. 9. 07:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én egy szóval nem tettem rád megjegyzést, hanem leírtam a véleményem, ehhez képest te meg nekem támadsz. Képzeld nem vagyok vallásos, csak anyámnak sikerült rendes nőt nevelnie belőlem, akinek van tartása. De engem aztán nem érdekel te mit csinálsz, persze ha neked így jó, akkor tedd.
2011. máj. 9. 16:22
 12/14 anonim ***** válasza:
47%
Nahát nekem kifejezetten ez a kedvencem:"nekem van tartásom".Minden frigid csaj e mögé a szó mögé bújik.Sokra mész a tartásoddal Kiscsillag,ha közben kismillió fantasztikus órától fosztod meg magad.(Ezt most nem támadó jelleggel írom,meggyőzni se akarlak,de azért álszentnek se kell lenni).Egyébként nembaj az ha te nem vagy ilyen,de nem egyszerűbb akkor azt mondani"én nemvagyok ilyen szexmániás,az én étvágyam sokkal kissebb" és kész.Nekem csak ezzel a "van tartásom" dumától fordul fel a gyomrom.Egyébként nem értem,mért csináltok úgy,mintha az hogy most valaki heti 3 idegennel dug azt kb. úgy veszitek,mint ha vmi gyilkos lenne.Könyörgöm:a szex 2 ember számára egy fantasztikus dolog,MINDKÉT ember csak nyer vele 2-3 kellemes órát,és ennyi.Nem rosszabb,mint mikor egy férfi és egy nő elnyammog együtt egy nagy tábla csokit.Az bezzeg nem elitélendő :P Jó,a szexnek is vannak veszélyei,de amíg a csaj\faszi ügyel rá hogy okosan csinálják addig még mindíg csak egy kellemes közös program marad 2 ember számára.Mintha kimennének focizni a térre.Ezért nemértem mit kell ebből ekkora ügyet csinálni,kurv.zás meg hasonlók.Aki képes sok partnerrel az tegye,mindegy kivel,aki meg nem az ne.Ennyi ;)
2011. máj. 9. 16:49
 13/14 A kérdező kommentje:

Továbbra is köszönöm a válaszokat,és elnézést,én nem vitát akrtam szítani ezzel a kérdéssel :/

Szerintem mindkettőben van igazság.Addig ameddig senkinek sem lesz belőle kára,addig szerintem okés az ügy.

Én említettem már,hogy egész életemben összesen 1 fiúval csináltam,akivel nagyon szerelmesek voltunk és 1,5évig együtt is voltunk,egy normális párkapcsolatban,szóval nem csak szex és más semmi címen futott a dolog :D De mára már egy ideje nincs párkapcsolatom és itt van a legjobb barátom,akinek nincs barátnője és már volt,hogy megkívántam,de összejönni nem akarok vele,mert én csak szerelemből tudok összejönni akárkivel is.De lehet,hogy a szexben nem így van,és én kíváncsi lennék,hogy más fiúval milyen lenne.Szóval én nem úgy gondoltam,hogy rendszeresen meg többel,hanem csak mondjuk vele így egyszer,ilyen alkalmi feelingű,csak nem egy "idegennel",hanem baráttal.Csaki attól félek,hogy valami megváltozhat utána köztünk...

2011. máj. 9. 19:14
 14/14 anonim ***** válasza:

na... akkor "ordas r*banc" válaszol "szűzmáriának":

Te, kedves, ezt írtad:

"...érték a rendes lány, és jobban tisztelik, mint egy olyat, aki nem képes uralkodni magán... "

Magyarul én nem vagyok értékes ember?...

nem csak a saját testemen, de még a férfiakén is "uralkodom":D - bár fordítva is szeretem...:D

Na komolyra véve a dolgot... gondolj bele! szerinted tényleg van értelme annak, amit állítasz?

Egy lány akkor értékes, ha még szűz, vagy csak "szerelemből - haha" szexel?

Miért is?

1. Jobb csaj lesz ettől fizikailag? - nem.

2. szellemileg-lelkileg? - nem. (de ha igen, kérlek avass be engem is!:))

3. jobb feleség válik majd belőle? - nem. sőt, gyakran az ilyen lányok azt se tudják, mi alapján érdemes párt választani, gubancos lesz a házasságuk és mindenért rinyálnak, gyermetegek, akik nem igazi társak...

4. jobban képes majd az anyai teendőket ellátni? - nem hiszem, sőt, később általában rettenetes következetlen, szigorú szülőkké válnak, akiknek a gyereke vagy meghajlik a frusztrált anya akarata előtt, vagy lázadni kezd, gyakran drogokhoz menekül amikor kamasz fejjel rádöbben, hogy az anyaisten egy rakás szerencsétlenség.

ja, és sokszor nincsenek tekintettel a férjükre és szülés után elengedik magukat, meghíznak + mártírszerepben tetszelegnek, amitől mindenki agyérgörcsöt kap.

5. nagymamának a legrosszabb fajták, 50-kipurcanásig csak azt hajtogatják, hogy bezzeg az ő idejükben, bezzeg ők...

az persze már nem "bezzeg", hogy a kisunokát le is k*rvázzák, ha nekik valami nem tetszik...

Ez persze általánosítás, ne vedd magadra, csak amennyire én se vegyem magamra az ordas r*bancot;)

2011. máj. 9. 21:02
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!