Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Mi az" a baráti szex?
Mármint tudom mit jelent,nem vagyok hülye,csak...mégsem értem,hogy 2 barát között csak szex van és más semmi??Ti már csináltátok?Ha csináltátok,akkor hogy?(ez a csókolóztatok közben,volt valami szerelmeskedés is vagy csak szimpla dugás?)És mi értelme?Ha nincs párotok és rátok jön az 5 perc,akkor hopplá neki?
Kort és nemet is írjatok lécci!A válaszokat előre is köszönöm!
Igen,már csináltam,és házasság lett belőle:))
30N
Valami új divat lehet.
Én csak a szerelmi szexet ismerem ...
Én még sose csináltam,össze-vissza csak 1 fiúval szerelemből.
És mi a véleményetek róla?Ez nem gusztustalan?Mármint,hogyha megegyeznek,akkor én nem ítélek el senkit,csak kíváncsi lennék.
És köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Én 20 éves lány vagyok.
Folyamatosan keresem azt a pasit, aki el mer venni:D, de miközben keresem, miért tagadjam meg magamtól a szexet?:)
Most egyszerre 8 pasival kavarok, közülük egyik sem úgy a pasim, mind tudja, hogy vannak rajta kívül mások is, akikkel lefekszem.
Néha több pasival fekszem le egyszerre, akik általában barátok.
semmi rossz nincs ebben, bulizunk, iszunk, ott alszom valakinél...
Persze ezt szigorúan csak akkor csináld, ha belső igényed van rá és nem zavar, hogy emiatt sokan elítélnek majd.
Különben rövid időn belül nagyon rosszul fogod érezni magad a bőrödben... (van olyan barátnőm, aki pénzért vállal erotikus masszázst, csak hogy a suliját ki tudja fizetni, de egyáltalán nem élvezi, hát kicsit ki is van mostanában szegény...)
Szóval a lényeg, hogy én pl. imádom ezt csinálni, de ha egy pasi elkezd k*rvaként kezelni, engem többet az életben nem lát.
Ezért BARÁTI szex, mert ezekkel a srácokkal azért vannak közös dolgaink is, kocsmázunk, kirándulunk együtt, megbeszéljük az aktuális bajainkat, sokszor velük töltöm a nyarat, most pl. Hollandiába és Spanyolba megyek majd... bírjuk egymást, de annyira azért nem passzolunk, hogy járjunk is...
Csak "kémiailag" beindítjuk egymást...
persze sok más oka lehet, hogy egy lány agyba-főbe dugatja magát, önbizalom- és/vagy szeretethiány, megfelelési kényszer, kirakat, hogy felvágjon a többi kis tizenéves csaj előtt,... érted..
ezt a lepedőt sokan megpróbálják rám húzni, mert ez egyszerű, így nem kell azon gondolkodniuk, hogy talán ez is járható út.
Szóval ez csak akkor jó, ha egészséges oka van...
De ez az élet többi területére is igaz, merd úgy élni az életed, ahogy az Neked a legjobb, ne a tömeg véleményére hallgass, ne a divat után menj, mert van neked saját kis eszed, amivel gondolkozz!:)
na látjátok, erről beszélek...:D
nyilván ordas ribanc vagyok, aki még istenben sem hisz!:D
sőt, lecsúszott drogos is, a társadalom szégyene, aki véletlenül mer kiállni a saját gondolatai mellett.
(én vagyok a 8 pasis csaj)
ez is érzelemből történik kedvesem, csak nem szerelemből.
nem kell a szexet annyira felértékelni, elég sok arca van ahhoz, hogy ne csak egy magasztos szertartásnak élhesd meg - szerencsére.:D
nem értem, miért kell elítélni a másikat azért, mert nem olyan elvek szerint él, mint te. nem ártok az ég világon senkinek. neked sem.
nem akarlak meggyőzni az igazamról, mert nem egy igazság van, hanem kismillió... neked is igazad van a magad módján, és nekem is a magamén.
miért olyan nehéz ezt elfogadni?
miért van az, hogy egy vallásos ember kiröhög engem, amiért hiszek az evolúcióban, de amikor én röhögnék, hogy nem hisz egy szerintem teljesen nyilvánvaló dologban, akkor én vagyok a szemét, aki nincs rá tekintettel?
én sem szűzműriázlak le, nem mondom, hogy képmutató vagy, egy őszintétlen, besz*ri, az életét egy üres sablon alapján élő asszonyállat.
te se ribancozz ész nélkül, kérlek.:)
és mielőtt azt hinnéd, így születtem, nem.
nagyon sokáig elnyomtam magamban az ösztöneimet, és 3 hosszú "párkapcsolatom" volt, sőt képzeld másfél évig a volt vőlegényemmel laktam.
Mindkét oldalt ismerem, és én a nekem megfelelőbbet választottam.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!