Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melyik fáj jobban ha punciba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik fáj jobban ha punciba vagy popoba megy. Igen tudom mindenkinek más, fáj de úgy kb. és a srácok melyiket szeretik? Jobbam? (popo vagy punciba)?

Figyelt kérdés

kort nemet légyszíves. tapasztalatott írhattok:)

Normális válaszokat ... Köszönöm

2011. máj. 8. 20:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A vaginális szex csak akkor fáj, ha épp elvesztetted a szüzességedet (esetleg utána 1-2 alkalommal egy kicsit), de egyébként ha fáj, akkor nőgyógyászhoz kell menni, hogy megtekintse, hogy van-e bajod. Elvileg nem szabad fájnia. Szerintem gyűjts még információt, mielőtt kipróbálnád bármelyiket is.
2011. máj. 8. 20:24
 2/14 anonim válasza:
0%
popóba sztem ink ne csináld,mert elszakad belül a rekeszizom,és életed végéig akk mész szarni amikor igazán kell,vagyis nem fogod tudni visszatartani..:))
2011. máj. 8. 20:25
 3/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat (popoba nem is akarom) amugy még szűz vagyok ja és már mondta barátom h jólenne már 6hónap után de hát ezen gondolkoztam h hova is dugná (remélem olyna nem fordul meg a fejée h popoba)
2011. máj. 8. 20:27
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A rekeszizom a mellkast és a hasat választja el egymástól, sz*r lenne, ha anál közben elszakadna...
2011. máj. 8. 20:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

"popóba sztem ink ne csináld,mert elszakad belül a rekeszizom"

Ezen besírtam bazz:DDDDDDDDDD

2011. máj. 8. 20:39
 6/14 anonim ***** válasza:
78%
Jézus, ha ennyi eszed van csak lécci ne szexelj. Olvass már utána a dolgoknak! Ha már van neted, próbáld meg értelmes dologra is használni!
2011. máj. 8. 20:48
 7/14 A kérdező kommentje:
okéoké
2011. máj. 8. 21:00
 8/14 anonim ***** válasza:

Az anális szex sokkal körülményesebb és fájdalmasabb tud lenni,mint a vaginális,egyáltalán nem kezdőknek való.

Ha még nem akarsz lefeküdni a barátoddal,akkor leginkább sehova se dugja!

2011. máj. 8. 21:57
 9/14 anonim ***** válasza:
Az análszexet kezdőként is csinálhatod, de nem árt, ha a partnered tapasztalt. Az első pár alkalom max. kényelmetlen lehet, ha van türelem és síkosító. Utána viszont meglepően jó.
2011. máj. 8. 22:15
 10/14 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem ez a kérdés, de már naponta 10 kérdés jön az orálszexről a témába, hogy teljesen az a benyomásom, azt szeretik és akarják a legjobban. Szóval én azt mondom, a fiúk azt szeretik jobban.
2011. máj. 8. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!