Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez nagyon szar micsináljak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon szar micsináljak?

Figyelt kérdés
A pasim mindenhova olyanokat ir hogy csalódott a szexben :S . De ezt nekem miértnem mondja meg a szemembe? 18/L
2011. máj. 8. 19:23
 1/9 anonim ***** válasza:

mert

1/lehet hogy kicsi a janika és fél hogy elhagyod

2/lehet hogy titkon a srácokat szereti és fél hogy elhagyod

3/lehet hogy fél, ha elmondaná, elhagyod

4/elhagyod

2011. máj. 8. 19:25
 2/9 A kérdező kommentje:
velem vesztette el . De akkoris megmondhatná:( nekem ez szar és kínos
2011. máj. 8. 19:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg csalódott benned vagy csak viccesnek tartja. Hogy mit csinálj? Kérdezd meg tőle. Hisz te se a szemébe mondod mostXD fifty-fifty?
2011. máj. 8. 19:29
 4/9 A kérdező kommentje:
jó csak kiváncsi vagyok elötte h másoknak mi a véleménye eről=/
2011. máj. 8. 19:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Énis csalódtam benne. De az életben és a nőkben is.
2011. máj. 8. 19:38
 6/9 A kérdező kommentje:
ucsó miért?
2011. máj. 8. 19:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor most szedd össze magad Drágám, állj oda elé, mondd meg neki, hogy akkor innentől dugja tovább az ötcombú barátnőjét és hagyd ott. Miért hagyod hogy nyilvánosan megalázzon?
2011. máj. 8. 22:09
 8/9 anonim ***** válasza:

19:38 vagyok.

A szexben azért mert csodásabbnak, "érzelem dúsabbnak" képzeltem el :/ ehelyett... kaptam egy valamit ami.. elmegy. Az életben azért amien. Gyerek fejjel azthittem jó. De ahogy nőttem rájöttem h sz*r. A nőkben... hú ezt hosszú lenne elmondani. De kevés olyan nó van aki megbecsüli a párját vagy a férfit. :/ :)

2011. máj. 10. 20:52
 9/9 A kérdező kommentje:

22.09 es elmontam és hát=/ aztmonta hogy jó akkor nemkellek neki ha enyira zavar engem hogy ő ilyeneket mond

legutóbbi: hát a szexben sok szép dolog van:) párodal ezt megbeszéltétek?

2011. máj. 11. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!