Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon szar micsináljak?
Figyelt kérdés
A pasim mindenhova olyanokat ir hogy csalódott a szexben :S . De ezt nekem miértnem mondja meg a szemembe? 18/L2011. máj. 8. 19:23
1/9 anonim válasza:
mert
1/lehet hogy kicsi a janika és fél hogy elhagyod
2/lehet hogy titkon a srácokat szereti és fél hogy elhagyod
3/lehet hogy fél, ha elmondaná, elhagyod
4/elhagyod
2/9 A kérdező kommentje:
velem vesztette el . De akkoris megmondhatná:( nekem ez szar és kínos
2011. máj. 8. 19:28
3/9 anonim válasza:
Szerintem meg csalódott benned vagy csak viccesnek tartja. Hogy mit csinálj? Kérdezd meg tőle. Hisz te se a szemébe mondod mostXD fifty-fifty?
4/9 A kérdező kommentje:
jó csak kiváncsi vagyok elötte h másoknak mi a véleménye eről=/
2011. máj. 8. 19:34
5/9 anonim válasza:
Énis csalódtam benne. De az életben és a nőkben is.
6/9 A kérdező kommentje:
ucsó miért?
2011. máj. 8. 19:42
7/9 anonim válasza:
Akkor most szedd össze magad Drágám, állj oda elé, mondd meg neki, hogy akkor innentől dugja tovább az ötcombú barátnőjét és hagyd ott. Miért hagyod hogy nyilvánosan megalázzon?
8/9 anonim válasza:
19:38 vagyok.
A szexben azért mert csodásabbnak, "érzelem dúsabbnak" képzeltem el :/ ehelyett... kaptam egy valamit ami.. elmegy. Az életben azért amien. Gyerek fejjel azthittem jó. De ahogy nőttem rájöttem h sz*r. A nőkben... hú ezt hosszú lenne elmondani. De kevés olyan nó van aki megbecsüli a párját vagy a férfit. :/ :)
9/9 A kérdező kommentje:
22.09 es elmontam és hát=/ aztmonta hogy jó akkor nemkellek neki ha enyira zavar engem hogy ő ilyeneket mond
legutóbbi: hát a szexben sok szép dolog van:) párodal ezt megbeszéltétek?
2011. máj. 11. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!