Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos eléggé erős szőrzetem van. Ha lent leborotválom akkor 2 nap múlva visszanő a fekete szőrzet. Mi lesz így velem majd ha komolyabb párkapcsoaltom lesz? Gyantával is ugyanez a helyzet. Szerencsére amugy nincsen baj velem, de ez zavar! Ez gáz?
Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 19:10
1/10 anonim válasza:
ha komoly párkapcsolatod lesz,akkor a párodat nem fogja zavarni a dolog..de be próbálkozhatsz esetleg a kozmetikussal..ő is gyantával csinálja,de ő érti a dolgát..vagy esetleg epilátorral:)
üdv: 19/N
2/10 anonim válasza:
Hát ezt majd a párod fogja elmondani az aktus után, mert előtte még elvégzi a dolgát. Gondolom lány vagy. Akit zavarani fogja az le fog lépni, akit nem érdekli az megmararad. Én szerintem nem gáz, ha ilyen aktívan nő vissza:)
4/10 anonim válasza:
Édesgyökér és a kender kapszula csökkenti a tesztoszteron szintet. Hogy mennyire hatásos szőr ellen nem tudom.
(THC nélküli a kender kapszula, ne reménykedjetek... :D)
5/10 anonim válasza:
megsúgom hogy nem csak a feketével van így. én világosbarna vagyok viszonylag vékony szőrzettel, de ettől függetlenül 2 nap múlva az én puncim is bök.
8/10 anonim válasza:
Nekemis eléggé erős a szőrzetem! Epilátor. :)
9/10 anonim válasza:
Nekem ne mondd hogy gyanta után 2 nappal nő a szőröd...Akkor valami rendellenes hormonproblémád van!
10/10 anonim válasza:
üdv 2022-ből? Csupasz vagy már? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!