Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nagyon szexhiányom van, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon nehéz magam már visszafognom, mert több, mint fél éve nem szexeltem. Ha meglátok egy pasit, máris beindul a fantáziám (oké, nem minden pasi láttán).
Egyéjszakás k*rva viszont nem akarok lenni, párkapcsolatom meg nincs, valahogy nem jött össze mostanában.
Mit tegyek?
Vibrit, meg egyéb dolgokat ne ajánljatok, mert az nem ugyanaz.
2011. máj. 8. 15:14
11/16 anonim válasza:
Most miért siránkozol? Leírtad, hogy egy éjszakás kalandot nem akarsz, vibrivel nem akarsz masztizni, akkor mi más marad? Az, hogy keresel egy pasit akivel komoly kapcsolatot alakíthatsz ki és majd akkor szexelj addig ameddig meg nem unod.. ez baromi értelmes kérdés volt. -.-
12/16 anonim válasza:
Üdv!
Tegyél fel magadról képet, több tanácsot csak utána tudok mondani.
14/16 anonim válasza:
Kibírod...
Én már 21 éve nem dugtam. :)
15/16 anonim válasza:
Ha meguntad a felesleges agyfájdító vacilálást,és ráeszméltél hogy neked bizony kefélned kell,dobj egy pü-t ;)
16/16 anonim válasza:
Semmi rossz nincsen az egy ejszakas "kapcsolatokba". Te is es a masik fel is ugyanazt akarja, szexualisan kielegulni. Teljesen normalis, ha egyedulallo vagy plane ha nem volt szex 6 honapja, nekem 2 nap is necces:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!