Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Már nagyon szexhiányom van,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nagyon szexhiányom van, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon nehéz magam már visszafognom, mert több, mint fél éve nem szexeltem. Ha meglátok egy pasit, máris beindul a fantáziám (oké, nem minden pasi láttán).

Egyéjszakás k*rva viszont nem akarok lenni, párkapcsolatom meg nincs, valahogy nem jött össze mostanában.

Mit tegyek?

Vibrit, meg egyéb dolgokat ne ajánljatok, mert az nem ugyanaz.

2011. máj. 8. 15:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ajánlom magamat drágám:$ :D
2011. máj. 8. 15:15
 2/16 anonim ***** válasza:

Mindjárt kapsz 100 ajánlatot. Ahogyan az itt szokott lenni.

Attól függ, hogy mennyire lazák az erkölcseid. Azt írod, hogy egyéjszakás nem lennél. Alkalmi kapcsolatot miért nem keresel? Az nem egy éjszaka, vagy az sem fér bele? Mert akkor viszont párt kellene keresned.

2011. máj. 8. 15:17
 3/16 anonim ***** válasza:
Vagy az ezeréves praktika :) Ismerkedj valakivel, akinek csak szexre kellesz, de tégy úgy, mintha nem lennél tisztában vele, miután megtörtént ő lelép, te pedig boldog lehetsz a gondolattal, hogy kihasznált :D
2011. máj. 8. 15:18
 4/16 anonim ***** válasza:

Én arra lennék kíváncsi ,te milyen választ vársz?

Én ha éhes vagyok , akkor enni szoktam, más megoldásom nincs rá, szóóóóval.......

2011. máj. 8. 15:18
 5/16 anonim válasza:
Próbáld meg tényleg visszafogni magad. Vagy keress egy, olyan fiút, aki érdeklődik irántad. Én csak ennyit tanácsolnék. =)
2011. máj. 8. 15:20
 6/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy Kedves kérdező?
2011. máj. 8. 15:23
 7/16 Randiboy66 válasza:
Marok Marcsi!:)
2011. máj. 8. 15:24
 8/16 A kérdező kommentje:
20 vagyok
2011. máj. 8. 15:35
 9/16 anonim ***** válasza:
Bírd ki addig, amíg nem találsz olyat, akivel lefeküdnél. Mégis mi mást tehetnél?
2011. máj. 8. 15:47
 10/16 anonim válasza:
Kérdező merre laksz?
2011. máj. 8. 16:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!