Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fő a magabiztosság? Vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fő a magabiztosság? Vagy mondjam hogy ez csak egy álca?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki kb 1 hónapja ismertem meg, egyből tudtam hogy kell nekem ha nem is egy párkapcsolatra de egy két alkalmi szexel már be is értem volna. Hamar nyilvánvalóvá vált hogy ez nála sincs másképp, csókolózunk fogdossuk egymást, izgató dolgokat súgunk egymás fülébe stb...

Elég magabiztosnak mutatom magam hogy tudom mi lesz ha egyszer végre lesz egy nyugodt óránk egymásra náluk vagy nálunk amivel még nincs is baj mert őrülten kívánom őt meg minden csak be kell hogy valljam iszonyatosan szégyenlős vagyok magamra nézne... Eddig csak olyan fiúkkal feküdtem le akiket jól ismertem és szerelmes is voltam de ő nem ilyen őt ha meglátom már bizsergek olyan hatással van rám amilyennel még soha senki sem volt.

Tartok attól hogy mi lesz hogyha balul sül el az egész és beégek valamivel vagy ha nem tetszem neki mert van rajtam pár kiló felesleg.

Mondjam neki hogy milyen is vagyok valójában, vagy hagyjam és vezessen ő és történjen aminek történnie kell?

2011. máj. 8. 12:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A pasiknak megvan az a fantasztikus képességük, h a ruhában lévő lányt is 100%-os pontossággal fel tudják vázolni a szemük előtt meztelenül. Szóval, ha ő is kíván, akkor nem hiszem, h ilyen dolgoktól kéne tartanod.
2011. máj. 8. 14:47
 2/7 anonim ***** válasza:
ez így van, nekünk beépített röntgenszemüvegünk van:) 22/F
2011. máj. 12. 14:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát az egy dolog de a bőrhibákat meg az iyles fajta dolgokat nem szoktátok bele képzelni gondolom. Mondom példának a narancsbőrt meg a striákat/csíkokat az oldalom.
2011. máj. 12. 14:14
 4/7 anonim ***** válasza:

A legfontosabb.Egy írtó szexi fehérnemű,ami a te testedhez maximálisan passzol.Ja és semmivel ne foglalkozz.A srácnak tuti kellesz és be fogsz jönni,ő is tuti bizsereg tőled,máskülönben nem menne bele.

Én is ebbe vagyok benne:DDD csak mi régebbről ismerjük egymást,én már nagyjából ledobtam a gátlásaimat.25N

2011. máj. 12. 14:48
 5/7 szamo77d ***** válasza:

Te szerelmes vagy ebbe a fiúba, úgy érzem. Ha akarod, kí-

vánod őt, ha bizseregsz, mikor meglátod, akkor ne habozz:

legyetek egymáséi. Kort nem írtál, de gondolom, nem 13 kö-

rül vagytok. Lesz egy nyugodt időszak, ha tényleg szere-

ted ezt a fiút, légy az övé. A védekezésre figyeljetek!

2011. máj. 12. 15:31
 6/7 anonim ***** válasza:
a legtöbb srác azt sem tudja mi a narancsbőr...:D
2011. máj. 12. 16:57
 7/7 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok a srác meg 22 :)

Köszi a válaszokat, nem gondolom hogy szerelmes lennék mert nekem ahhoz több kell de az tény hogy bolondulok érte és amilyen szexuális kisugárzása van az valami hihetetlen.

Remélem igazatok lesz :)

2011. máj. 14. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!