Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Három év együttlét nemi aktus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Három év együttlét nemi aktus nélkül normális?

Figyelt kérdés
Barátommal Illetve most már vőlegényemmel) három éve vagyunk együtt. én 28 éves vagyok, a vőlegényem 31. Távkapcsolatban élünk, de igyekszünk legalább minden második hétvégét, illetve a szabinak együtt tölteni. Nagyon kívánjuk egymást fizikálisan is, amikor találkozunk, ha a helyzet megengedi, öt perc múlva már az ágyban kötünk ki. Ennek ellenére még maga az aktus soha nem történt meg közöttünk. Én még szűz vagyok, s egyszerűen nem érzem azt, hogy na, most meg kell tenni. Ő pedig nagyon figyel rám, mint mondja, s ezt tudom is, nagyon szeret, s elmondása szerint vár addig, amíg azt nem mondom, hogy igen, most már akarom én is. Persze, orgazmusunk van minden együttlét során az orális szex során. Viszont, én már kissé kezdek megijedni, hogy mikor lesz már az, hogy azt mondjam, hogy igen, most már én is akarom! Vagy el kell dönetni fejben, s aztán megtenni:
2011. máj. 8. 11:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
48%
A kérdésre válaszolva: nem normális. (tinikorban még az)
2011. máj. 8. 17:47
 12/13 anonim ***** válasza:

16:09:

Miiért lenne frigid....ehm aszexuális? VAN orgazmusa csak nem úgy mint a párok nagy többségének. A párjának is van. Hol itt a probléma?

Attól hogy te gerinctelen vagy, és ha a párod nem engedi orrba-fülbe-szájba akkor megcsalod, nem minden férfi ilyen pondró. Sebaj, a zsák a foltját elven majd megkapod a magadét, aztén szívhatod a fogadat hogy minden nő szemétláda.

Az emerek szexualitása nem egyforma, senki nem lessz jobb, vagy rosszab ember attól hogy mást szeret az ágyban (ameddig a kölcsönös beleegyezés megvan).

2011. máj. 9. 01:44
 13/13 anonim ***** válasza:

mi számit normálisnak? azt amit a mai társadalom elvár? ha már nincs meg a heti egy szex akkor el vagy itélve. és ha nem szexelsz tuti megcsalnak.....

egyik exemmel két évig életem együtt és soha nem feküdtem le vele. biztos vagyok benne hogy nem csalt meg és ráadásul a mai napig teper utánam.és nem impotens.és nem is meleg.

van ilyen. miért nem lehet elfogadni?

ha a pasid tutira szeret és tényleg ennyire türelmes én innen látatlanban nagyon büszke vagyok rá!

ritka az ilyen kincs becsüld meg!csak akkor szexelj ha akarod! ne hallgass semmilyen kényszerre!mert mostmár illlene meg hasonlo hülyeségek!

2011. okt. 29. 21:03
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!