Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Három év együttlét nemi aktus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Három év együttlét nemi aktus nélkül normális?

Figyelt kérdés
Barátommal Illetve most már vőlegényemmel) három éve vagyunk együtt. én 28 éves vagyok, a vőlegényem 31. Távkapcsolatban élünk, de igyekszünk legalább minden második hétvégét, illetve a szabinak együtt tölteni. Nagyon kívánjuk egymást fizikálisan is, amikor találkozunk, ha a helyzet megengedi, öt perc múlva már az ágyban kötünk ki. Ennek ellenére még maga az aktus soha nem történt meg közöttünk. Én még szűz vagyok, s egyszerűen nem érzem azt, hogy na, most meg kell tenni. Ő pedig nagyon figyel rám, mint mondja, s ezt tudom is, nagyon szeret, s elmondása szerint vár addig, amíg azt nem mondom, hogy igen, most már akarom én is. Persze, orgazmusunk van minden együttlét során az orális szex során. Viszont, én már kissé kezdek megijedni, hogy mikor lesz már az, hogy azt mondjam, hogy igen, most már én is akarom! Vagy el kell dönetni fejben, s aztán megtenni:
2011. máj. 8. 11:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
48%
Ez most valami rossz vicc?
2011. máj. 8. 11:51
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem, ezt nagyon komolyan kérdem. Tudom, hogy fura, nem megszokott, de lám, ilyen emberkék is léteznek :)
2011. máj. 8. 11:54
 3/13 napietus ***** válasza:
100%
mi lenne, ha kicsit elengednéd magad, és nem kombinálnád túl ezt az egészet :)? könnyebb lenne az életed...nem hiszem, hogy erkölcsi gátjaid vannak, mert ha lesz*pod, akkor behatolás miért nem lehet? vagy félsz,, hogy fájni fog, ne bonyolítsd túl az életed szerintem.
2011. máj. 8. 11:57
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Az első együttlétnek akkor kellene megtörténnie, amikor már úgy érzed, maximálisan megbízol a partneredben és szereted őt. A vőlegényedről van szó, tehát ez a bizalom dolog gondolom már kialakult a 3 év alatt, akkor pedig nem értem, miért húzod a szexet. Szeretitek egymást, közös életet terveztek, akkor meg mi a probléma?
2011. máj. 8. 11:58
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Keresztényi elvek miatt nem szexelsz? Ha nem, akkor nem igen tudom megérteni.
2011. máj. 8. 12:02
 6/13 anonim ***** válasza:
47%
ha nem kamu a kérdés,akkor csak sajnálni tudlak.
2011. máj. 8. 12:06
 7/13 anonim ***** válasza:
47%

Vannak nők akik nem szeretik a behatolást. Ez ne frifgidség, csak preferencia... van aki meg az anált nem engedi, vagy szopni nem szeret.

Semmi olyanba nem menj bele ami neked nem esik jól, vagy visszataszítónak találsz, pusztán azért mert a társadalom azt várja el, hogy egy 'normális pár' heti Xszer szexeljen vaginálisan.

Ha szeretnéd akkor teperd le, ha nem, akkor ne.

2011. máj. 8. 12:28
 8/13 anonim ***** válasza:
74%
zsák a foltját
2011. máj. 8. 12:34
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
De mitől félsz? Mitől különb az, hogy csak orál van mintha aktus is lenne? Ezt komolyan nem értem. Szerintem csak simán már hozzászoktál ehhez és félsz a változástól, pedig semmi értelme nincsen.
2011. máj. 8. 14:31
 10/13 anonim ***** válasza:
56%
Lehet, hogy te nem sexelsz három éve de ő tuti. :D Amúgy meg tuti frigid vagy, mert ha orálisan kielégítesz egy srácot, akkor nem valószínű, hogy keresztény vagy egyéb más erkölcsi okból nem sexelsz.
2011. máj. 8. 16:09
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!