Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdeztek hülyeségeket folyamatos jelleggel?
Ha nem vagytok képben akkor miért akartok párkapcsolatot,orgazmust,jóképű barátot,bombázó nőt?
miért kell ezeket a dolgokat tanítani?
ha nem vagy képes magadtól rájönni,akkor te életképesnek mondanád magadat?
miért foglalkoztok olyan dolgokkal amikről azt sem tudjátok,h eszik vagy isszák?
miért mások által felállított sémákban éltek?
lehet szerencsés vagyok,de eddig soha nem volt gondom az életben.de soha nem is kérdeztem,csak csináltam ösztönösen.
tökre megértelek, nekem is ez a véleményem amúgy. rohadtul unom a mittomén hány évesen jó e a mittomén hány centis farok kérdéseket. unom, hogy nem védekeznek, aztán meg kérdezgetik, hogy lehetek e terhes. unom, hogy egy kérdést már föltettek százszor, és ahelyett, hogy utánanézne az eddigieknek, fölteszi százegyedszerre. unom, hogy baromi fiatalon fejest ugranak a szexualitásba, közben meg kiderül, hogy azt sem tudják, mi az. ha nem tudják, minek csinálják? most ettől hiszik magukat felnőttnek, hogy 15 évesen már dugnak? unom, hogy mittomén hány centis testmagassághoz jó e a mittomén hány kiló. unom, hogy most szerintetek jó e ez a cici képpel, holott csak arra vár, h mindenki hízlalja a máját meg dicsérgesse h mekkora jó mellei vannak. unom, hogy naponta 80-an megkérdik, hogy gáz e 14 évesen szűznek lenni.
az egészben azt unom legjobban, hogy marha fiatalok, akiknek nem való a szexualitás, de aaaannyira felnőttnek akarnak látszani a való életben, itt meg kiderül, hogy a tinik 90%-ának nemhogy fogalma sincs az egészről, de tök be vannak tojva az egész szexualitástól.
igazuk van azoknak is, akik azt mondják, hogy sok szülő nem ér rá foglalkozni a gyerekével, meg nincs is olyan viszonyban a gyerekével, hogy az meg merje kérdezni. de az is igaz, hogy amennyire játsszák az agyukat, annyira életképtelenek is. egy betegség nevére is képesek rákérdezni, holott csak google-ba be kéne írni. egy darab önálló gondolatuk, tettük nincs, csak követik a média által előírt trendet, és azt hiszik, hogy rohadt nagy egyéniségek. ha egyéniségek lennének, akkor lesz@rnák, hogy mekkora a farkuk, hány kilósak, milyen a cicijük, szűzek e... nagy az arc, de belül kong minden az ürességtől.
kérlek szépen úgy védekeztem életem első szexénél/14 voltam/,ahogy azt elmondták biologia órán.odamentem anyámhoz,h adjon pénzt gumira,elmentem megvettem a boltban,felhúztam ahogy megmutatta a tanárnő és ment a dolog.
de buták vagytok.
a kérdésem nem a fikázásra irányul,aki olt,az meg először magába nézzen.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!