Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdeztek hülyeségeket folyamatos jelleggel?
Ha nem vagytok képben akkor miért akartok párkapcsolatot,orgazmust,jóképű barátot,bombázó nőt?
miért kell ezeket a dolgokat tanítani?
ha nem vagy képes magadtól rájönni,akkor te életképesnek mondanád magadat?
miért foglalkoztok olyan dolgokkal amikről azt sem tudjátok,h eszik vagy isszák?
miért mások által felállított sémákban éltek?
lehet szerencsés vagyok,de eddig soha nem volt gondom az életben.de soha nem is kérdeztem,csak csináltam ösztönösen.
És ennek a kérdésednek meg feltevésednek mi értelme van???
Az, hogy elmondod nekünk h te milyen tapasztalt vagy???
Sajnos a mai világban ez van, ez az oldal is ezért van, ezért is, mert a legtöbb fiatalnak már nem olyan a viszonya a szülőkkel sem, és ezért inkább neten kérdezi meg...hááthe akad valaki tapasztalt , "mint te" aki elmondja h mi merre hány méter!
Szóval segítsd a rászorulókat, tapasztaltkám!
"A kérdező kommentje:
24 éves férfi vagyok,és nem csináltam fel még senkit."
A kérdésemre nem válaszoltál ellenben. Tehát, te hogyan védekeztél ŐSZTÖNBŐL?
ha neked ez "hülyeség" nem kell feljönni az oldalra szerintem nem kényszerít senki te ösztön ember xD
azért van ez az oldal hogy kérdezzenek nem mindenki hogy születik mint te hogy rögtön tud mindent okostojás
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!