Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért kérdeztek hülyeségeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérdeztek hülyeségeket folyamatos jelleggel?

Figyelt kérdés

Ha nem vagytok képben akkor miért akartok párkapcsolatot,orgazmust,jóképű barátot,bombázó nőt?

miért kell ezeket a dolgokat tanítani?

ha nem vagy képes magadtól rájönni,akkor te életképesnek mondanád magadat?

miért foglalkoztok olyan dolgokkal amikről azt sem tudjátok,h eszik vagy isszák?

miért mások által felállított sémákban éltek?

lehet szerencsés vagyok,de eddig soha nem volt gondom az életben.de soha nem is kérdeztem,csak csináltam ösztönösen.

2011. máj. 7. 17:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
És te életképesnek mondanád magad, mert lenézed azokat, akik tapasztalatlanok?
2011. máj. 7. 17:52
 2/16 A kérdező kommentje:
nem lenézem,csak nem értem meg.ha a sültgalambot várod akkor semmi nem lessz.ez az én véleményem.kb 12 éves korom óta.
2011. máj. 7. 17:54
 3/16 anonim ***** válasza:
Értem. Csináltad ösztönből. Az első alkalommal pl. hogyan védekeztél a nem kívánt terhesség ellen? :)
2011. máj. 7. 17:56
 4/16 A kérdező kommentje:
24 éves férfi vagyok,és nem csináltam fel még senkit.
2011. máj. 7. 17:57
 5/16 anonim ***** válasza:
Azért szép a világ, mert ahány ember, annyi féle.
2011. máj. 7. 17:57
 6/16 anonim ***** válasza:

És ennek a kérdésednek meg feltevésednek mi értelme van???

Az, hogy elmondod nekünk h te milyen tapasztalt vagy???

Sajnos a mai világban ez van, ez az oldal is ezért van, ezért is, mert a legtöbb fiatalnak már nem olyan a viszonya a szülőkkel sem, és ezért inkább neten kérdezi meg...hááthe akad valaki tapasztalt , "mint te" aki elmondja h mi merre hány méter!

Szóval segítsd a rászorulókat, tapasztaltkám!

2011. máj. 7. 17:58
 7/16 A kérdező kommentje:
a kérdésnek a lényege,h vegyék észre magukat az emberek kicsit.talán jobb lenne az ország amiben élsz barátom.
2011. máj. 7. 17:59
 8/16 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

24 éves férfi vagyok,és nem csináltam fel még senkit."

A kérdésemre nem válaszoltál ellenben. Tehát, te hogyan védekeztél ŐSZTÖNBŐL?

2011. máj. 7. 18:01
 9/16 anonim ***** válasza:
Aha. Akkor ösztönből rakj össze egy autót, bzmeg. Nem lehet mindent ösztönből elintézni, például ösztönből ahhoz sincsen fogalmad, hogy mi kell ahhoz, hogy felszedj egy nőt, és meg is tartsd. Mert ehhez tapasztalat kell, amivel senki nem rendelkezik a kezdetekben, ezért muszáj információt gyűjteni, mielőtt belevág.
2011. máj. 7. 18:02
 10/16 anonim ***** válasza:

ha neked ez "hülyeség" nem kell feljönni az oldalra szerintem nem kényszerít senki te ösztön ember xD

azért van ez az oldal hogy kérdezzenek nem mindenki hogy születik mint te hogy rögtön tud mindent okostojás

2011. máj. 7. 18:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!