Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 14 évesen mekkora az ideális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 évesen mekkora az ideális farokméret?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy az oldal ezen kategóriája idősebbeknek szól, de ez nagyon aggaszt...
2011. máj. 7. 17:00
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Elhiszem, hogy 18 a világátlag, csak nem 14 évesen...
2011. máj. 7. 17:12
 12/27 anonim ***** válasza:
68%
Hülyeség, a világátlag tényleg 19 centi, a magyart viszont elnéztétek. A legfrissebb felmérés szerint a magyar férfiak átlagos péniszmérete 21,3 centi. A nők a 18 centit még úgy-ahogy elfogadják, az alatt viszont jóformán szóba se állnak veled. :/
2011. máj. 7. 17:12
 13/27 anonim ***** válasza:
Nem tök mindegy? A picivel is tudsz pisilni nem?! XD
2011. máj. 7. 17:25
 14/27 A kérdező kommentje:
HAHAHA. Szóval ha most kb. 13 cm, akkor már nem sokkal lesz nagyobb?
2011. máj. 7. 17:26
 15/27 anonim ***** válasza:
Pár év alatt még simán összemehet.
2011. máj. 7. 17:29
 16/27 anonim ***** válasza:
"Elhiszem, hogy 18 a világátlag" Amúgy meg naivabb vagy mint hittem.
2011. máj. 7. 17:29
 17/27 anonim ***** válasza:
akkora hogy tudj vele pisilni
2011. máj. 7. 17:55
 18/27 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a válaszokat, a pisilős kommenteket leszámítva...
2011. máj. 7. 18:24
 19/27 anonim ***** válasza:
mert gondolom neked másra kell, te gigolo...
2011. máj. 7. 18:59
 20/27 anonim ***** válasza:
Figyu, nem tök mindegy mekkora az átlag méret? Te úgysem más farkával fogsz kefélni, hanem a sajátoddal szal, bármekkora is nem az a lényeg. Hanem az hogy te jól érezd magad csajozz ameddig bírsz, akinek kicsi a farkad az otthagy akinek meg nem az nem, ilyen egyszerű. Soha nem értettem hogy az emberek mit foglalkoznak folyton a farokmérettel, közben meg igénytelenek, meg dagadtak, nem adnak magukra(tisztelet a kivételnek).Nekem nincs nagy farkam (15 cm), mégis azért van jó pár élményem sok csajjal, és szerintem ez a lényeg. Volt olyan csaj is aki megjegyezte hogy az előző barátjának nagyobb volt a farka de velem mégis jobban szeret szexelni. Úgyhogy ha valakinek nem miniatűr a farka akkor a méret tökmindegy, akinek meg szerencséje van és nagy van neki az meg örüljön neki.
2011. máj. 8. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!