Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van barátja, de nekem folyton...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátja, de nekem folyton kiveri. Nem vagyok közömbös neki?

Figyelt kérdés

Volt barátnőmnek van új barátja. Már több éve szakítottunk,szoktuk egymással találkozni, egymáshoz feljárni. Ilyenkor mindig kiveri a kígyómat. Nem is beszélünk a dologról, nem iszunk, jön magától.

Szerintetek még érezhet valamit irántam? Nem szerelmet, de nem vagyok közömbös neki?

2011. máj. 7. 14:14
1 2 3
 11/27 specialsound ***** válasza:
100%
tetszik neki a farkad
2011. máj. 8. 15:54
 12/27 anonim válasza:
91%

Gusztustalan.

És Neked sem szabadna belemenned egy ilyenbe...

Lehet, hogy Melletted meg az előtted levő Pasija tette fel ugyanezt a kérdést... :S

2011. máj. 9. 09:38
 13/27 A kérdező kommentje:

Köszi, minden lehetséges, de nem tartom valószínűnek.

Olvastam az oldalon hogy nincs a lányok többségénél érzelem nélkül semmilyen petting vagy aktus. Az érdekelne, hogy esetleg még ragaszkodhat hozzám, mint barát? Semmi nem lesz közöttünk csak szex vagy petting. Nem kér ő cserébe semmilyen viszonzást testileg. Akkor ez most mi?

2011. máj. 9. 11:48
 14/27 A kérdező kommentje:

Egyátalán nem qrva,nem ribanc egy tündéri kedves csajszi.

Nem azért amit csinál velem. Egy hullámhosszon vagyunk.

2011. máj. 9. 11:49
 15/27 anonim válasza:
100%

De könyörgöm... Hogy lenne tündéri, aranyos lányka, amikor ezt műveli !? Nem Te vagy a "Sértett", ezért gondolod így... De akkor is így vélekednél Róla, ha Te lennél a Párja, és ezt az előtted levővel műveli ?!?! Ugyan már...

És konkrét választ adva a kérdésedre: Nem szeret, nem kötődik Hozzád. Az ilyen fajta, amorális viselkedés nem teszi lehetővé a normál érzelmek jelenlétét, kialakulását...

A Párjával le is fekszik... Mégsem szereti, hiszen ha szeretné; nem tenné ezt...

Szerintem ez egyértelmű...

2011. máj. 9. 13:08
 16/27 A kérdező kommentje:
13:08 Köszönönöm a kommentet, ez elgondolkodtatott.
2011. máj. 9. 13:14
 17/27 anonim válasza:

Nagyon szívesen. :) Azért vagyok itt, hogy segítsek, illetve jobb belátásra térítsem az embereket... :)

Hidd el... Nála mindenki jobbat érdemel...

2011. máj. 9. 15:59
 18/27 szamo77d ***** válasza:

Én nem tudom, de úgy érzem, még mindig van valami pozitív

érzés irántad benne! De így azért ez mégis gáz!

2011. máj. 10. 21:18
 19/27 anonim ***** válasza:
Össze tudsz hozni vele?
2011. máj. 10. 21:23
 20/27 anonim ***** válasza:
Ez néhány csajnál olyan kedveskedő simogatásnak felel meg. A felettünk lakó csajszival egyszer sokáig dumáltunk és ittunk is Martinit, aztán a piától felbátorodva megkértem hogy verje ki nekem. Azóta kb 10 naponta megismétlődik, de már pia nélkül. Azt mondja kedveskedni akar mivel nincs barátnőm és úgy gondolja ezzel segít. Neki van pasija már két éve. Szóval nem egyedi eset a tiéd.
2011. máj. 10. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!