Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátja, de nekem folyton kiveri. Nem vagyok közömbös neki?
Volt barátnőmnek van új barátja. Már több éve szakítottunk,szoktuk egymással találkozni, egymáshoz feljárni. Ilyenkor mindig kiveri a kígyómat. Nem is beszélünk a dologról, nem iszunk, jön magától.
Szerintetek még érezhet valamit irántam? Nem szerelmet, de nem vagyok közömbös neki?
Gusztustalan.
És Neked sem szabadna belemenned egy ilyenbe...
Lehet, hogy Melletted meg az előtted levő Pasija tette fel ugyanezt a kérdést... :S
Köszi, minden lehetséges, de nem tartom valószínűnek.
Olvastam az oldalon hogy nincs a lányok többségénél érzelem nélkül semmilyen petting vagy aktus. Az érdekelne, hogy esetleg még ragaszkodhat hozzám, mint barát? Semmi nem lesz közöttünk csak szex vagy petting. Nem kér ő cserébe semmilyen viszonzást testileg. Akkor ez most mi?
Egyátalán nem qrva,nem ribanc egy tündéri kedves csajszi.
Nem azért amit csinál velem. Egy hullámhosszon vagyunk.
De könyörgöm... Hogy lenne tündéri, aranyos lányka, amikor ezt műveli !? Nem Te vagy a "Sértett", ezért gondolod így... De akkor is így vélekednél Róla, ha Te lennél a Párja, és ezt az előtted levővel műveli ?!?! Ugyan már...
És konkrét választ adva a kérdésedre: Nem szeret, nem kötődik Hozzád. Az ilyen fajta, amorális viselkedés nem teszi lehetővé a normál érzelmek jelenlétét, kialakulását...
A Párjával le is fekszik... Mégsem szereti, hiszen ha szeretné; nem tenné ezt...
Szerintem ez egyértelmű...
Nagyon szívesen. :) Azért vagyok itt, hogy segítsek, illetve jobb belátásra térítsem az embereket... :)
Hidd el... Nála mindenki jobbat érdemel...
Én nem tudom, de úgy érzem, még mindig van valami pozitív
érzés irántad benne! De így azért ez mégis gáz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!