Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg gáz, hogy ennyire szeretek szopni és szeretem a durva szexet?
Figyelt kérdés
Nem egy pasi mondta, hogy ez már nem normális dolog és, hogy inkább romantikus szeretkezésre vágynak,mint dugásra.
Én viszont az ilyen fajta együttlétet csak nagyon ritkán igénylem.lehet selejt vagyok.
2011. máj. 7. 13:54
21/23 anonim válasza:
Rendben baba,akkor ne írj rám.Igazából amire kíváncsi voltam azt megtudtam.. :P Szép napot! ;)
22/23 anonim válasza:
Leginkább amit az első írt. Nem kell túlkomplikálni. Ez van, majd betelik a hiány egyszer. Addig meg nom-nom-nom
23/23 anonim válasza:
az a gáz hogy megkérdezed hogy ez gáz-e?
miközben tudod jól hogy a legtöbb pasinak bejön,tehát:
1. saját magadat akarod fényezni
2.tökre nem vagy ilyen,de jól esik hogy itt eljátszhatod hogy te mekkora vadmacska vagy..
21/l
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!