Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg gáz, hogy ennyire szeretek szopni és szeretem a durva szexet?
Nem egy pasi mondta, hogy ez már nem normális dolog és, hogy inkább romantikus szeretkezésre vágynak,mint dugásra.
Én viszont az ilyen fajta együttlétet csak nagyon ritkán igénylem.lehet selejt vagyok.
Ne törödj velük, nekem már e pár sor után szimpi lettél.
Ha vörös is vagy, akkor még feleségül is elvennélek.
mér lenne gáz. Énis ilyenvok ( mármint szopni nem szeretek:P) de énis leginkább a vad szexre vágyok, ami sajnos néha kiakasztja a másik felet :S. De szerintem ez nem vagy selejt, ahogy magamról sem gondolom ezt egyszerüen ezt szeretjük :)
19/F
Én pont finomabb lelkületű vagyok férfiként.
Úgy alapból.
De ha oda kell tenni a rezest, hát akkor reszkess, mert széttéplek..!
:D
Úgyhogy ne aggódjál!
Dehogy gáz! Te így szereted és kész! Tudod, hogy van ez:
kinek a pap, kinek a papné! Ha a srácod is benne van, mi-
ért ne? Azzal meg ne foglalkozz, hogy mások mit mondanak! A barátodon kívül senkinek sincs joga belebeszélni a
szexuális életedbe!
Dettó ugyanez vagyok, semmi probléma. Sok pasinál bejön, ne azzal foglalkozz mit mondanak mások, hanem Te érezd jól magad a saját bőrödben és az legyen a fontos, hogy Te mit élvezel. Lehet önzőségnek hangzik, de nem az. Ha a vágyaidhoz, igényeidhez megtalálod a megfelelő társat, onnantól minden okés lesz :)
32/N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!