Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg gáz, hogy ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg gáz, hogy ennyire szeretek szopni és szeretem a durva szexet?

Figyelt kérdés

Nem egy pasi mondta, hogy ez már nem normális dolog és, hogy inkább romantikus szeretkezésre vágynak,mint dugásra.

Én viszont az ilyen fajta együttlétet csak nagyon ritkán igénylem.lehet selejt vagyok.

2011. máj. 7. 13:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
64%
egyszerűen csak szeret hiányos ringló
2011. máj. 7. 13:57
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne törödj velük, nekem már e pár sor után szimpi lettél.

Ha vörös is vagy, akkor még feleségül is elvennélek.

2011. máj. 7. 13:58
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

mér lenne gáz. Énis ilyenvok ( mármint szopni nem szeretek:P) de énis leginkább a vad szexre vágyok, ami sajnos néha kiakasztja a másik felet :S. De szerintem ez nem vagy selejt, ahogy magamról sem gondolom ezt egyszerüen ezt szeretjük :)

19/F

2011. máj. 7. 13:59
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
megfelelő partnert kell hozzá keresni. én már megtaláltam. :):)
2011. máj. 7. 14:03
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Én pont finomabb lelkületű vagyok férfiként.

Úgy alapból.

De ha oda kell tenni a rezest, hát akkor reszkess, mert széttéplek..!

:D

Úgyhogy ne aggódjál!

2011. máj. 7. 14:08
 6/23 anonim ***** válasza:
Ha a párodnak is jó, akkor semmi gond.
2011. máj. 7. 14:30
 7/23 szamo77d ***** válasza:

Dehogy gáz! Te így szereted és kész! Tudod, hogy van ez:

kinek a pap, kinek a papné! Ha a srácod is benne van, mi-

ért ne? Azzal meg ne foglalkozz, hogy mások mit mondanak! A barátodon kívül senkinek sincs joga belebeszélni a

szexuális életedbe!

2011. máj. 7. 15:07
 8/23 andimama ***** válasza:

Dettó ugyanez vagyok, semmi probléma. Sok pasinál bejön, ne azzal foglalkozz mit mondanak mások, hanem Te érezd jól magad a saját bőrödben és az legyen a fontos, hogy Te mit élvezel. Lehet önzőségnek hangzik, de nem az. Ha a vágyaidhoz, igényeidhez megtalálod a megfelelő társat, onnantól minden okés lesz :)

32/N

2011. máj. 7. 16:31
 9/23 anonim ***** válasza:
41%
Remek,egy újabb csaj aki az egóját akarja csiszoltatni.. -.- Hát csak hogy tudd:bejött a számításod,máris rengeteg ajánlkozó van.Viszont van rossz hírem is:sehol nemvagy hozzámképest,ezt nyugodtan elhiheted Baba.;) Mármint én kanként hogy imádok szopatni... meglepődnél :) és igen,jómagam is ba.szni szeretek,nem szerelmeskedni.-Persze néha kell,jó is az ha ritka különleges párod van,akkor esetleg.Egyébként egy vad,több órás nagy kúrásnál nincs is jobb ;) Egyébként meg az eddigi kanjaid voltak selejtek.Egy igazi férfinak az a dolga hogy keményen megrakja a nőt hiánytalanul ;)
2011. máj. 8. 03:27
 10/23 anonim ***** válasza:
36%
Na utolsóba beleremegtem! :D 23L
2011. máj. 8. 23:50
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!