Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretnék nő lenni, de miért?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék nő lenni, de miért?

Figyelt kérdés

Hali!

Teljesen hetero srác vagyok, állítólag jóképű és kellően izmos is, nem vagyok b*zi meg semmi ilyen, de mostanában többször is előfordult, hogy álmomban nő voltam, nőként viselkedtem. Hosszú, gyönyörű hajam volt és azt fésülgettem a tükör előtt pl. És a helyzet, hogy sokszor úgy érzem, szeretnék is az lenni. Totál retardált kérdés tudom, de nem érzem magam jól férfiként, túl érzékeny vagyok lelkileg, habár ezt kifele sose mutatom ki. És a lányokhoz vonzódom értelemszerűen.

Menjek orvoshoz? :D

2011. máj. 7. 00:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
én ugyan ez vagyok, lányban. szerintem tök jó lehet egy erős férfinek lenni, mély hanggal meg mindennel. de én is heteró vagyok. ha gondolod, irhatsz privit
2011. máj. 7. 13:24
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!