Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretnék nő lenni, de miért?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék nő lenni, de miért?

Figyelt kérdés

Hali!

Teljesen hetero srác vagyok, állítólag jóképű és kellően izmos is, nem vagyok b*zi meg semmi ilyen, de mostanában többször is előfordult, hogy álmomban nő voltam, nőként viselkedtem. Hosszú, gyönyörű hajam volt és azt fésülgettem a tükör előtt pl. És a helyzet, hogy sokszor úgy érzem, szeretnék is az lenni. Totál retardált kérdés tudom, de nem érzem magam jól férfiként, túl érzékeny vagyok lelkileg, habár ezt kifele sose mutatom ki. És a lányokhoz vonzódom értelemszerűen.

Menjek orvoshoz? :D

2011. máj. 7. 00:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hasonló vagyok 1 picit én is, de nem hinném hogy ez orvosi eset lenne, inkább csak amolyan kíváncsiság.
2011. máj. 7. 00:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább csak kíváncsi vagy. Amúgy hány éves vagy?
2011. máj. 7. 00:19
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

Nővé válni elég kemény menet, sok kezelésből áll, és nem lehet visszacsinálni, úgyhogy szerintem nem éri meg.

Ha mégis érdekel a dolog, akkor itt az egyik magyar transzszexuális weboldal: [link]

Viszont nem csak teljesen, hanem valamilyen fokig is lehetsz nő. :) Lehetsz például transzvesztita, vagy shamale/pöc$öslány.

Nekem pl. van travi barátom, aki teljesen heteró srác, és imádom. Ilyen is van. :)

Egyébként mennyi idős vagy? Mert fiatalabban több esélyed van nővé válni, mint idősebben.

2011. máj. 7. 00:21
 4/11 anonim ***** válasza:

Először is az, hogy valaki transznemű, még nem definiálija hogy ki iránt érdeklődik. Vannak meleg FtM-ek, leszbikus MtF-ek (ha a fennál ez a helyzet, akkor korántsem vagy heteró), de nagyon sokuk biszex vagy panszex...

Igen, egy pszchológusi kivizgálás nem ártana.

Van aki csak crossdresselni szeretne, van aki genderqueer (egyszerre nő és férfi, vagy vannak férfi és női időszakai az életében), esetleg transz. De ez is lehet hogy az éned nőies oldalát éled meg álmaidban. Nem minden férfi 100% macsó, vannak feminin férfiak, ahogy fiús lányok is. Attól hogy valaki nem butch kinézetű, még nem lesz queer.

Ha beigazolódik a dolog, és te is szeretnéd, kapsz róla papírt amivel elkezdheted az átalakítást. Eleinte csak hormont kapnak az emberek, az után lehet feliratkozni műtétre (nagyon hosszú a várkozási idő). A hormonterápia (injekciók) egész életre szólank ez esetben. Sajnos nem olcsók... ezzel is számolj.

Viszont ha így tudsz igazán önmagad lenni, akkor megéri.

A b*zizást meg fejezd be, mi is ugyan ilyen erővel olthatnánk le mert más vagy.

Utolsó válaszoló: te is kib@szott nagy bunkó vagy. Most segíteni akarsz vagy mocskolódni?

2011. máj. 7. 01:18
 5/11 anonim ***** válasza:

Én nem hinném, hogy komolyabb agyi defekted lenne.. Én is álmodtam már, hogy férfi vagyok:) Aztán reggel felébredtem, jót röhögtem rajta, és éltem tovább női mivoltomban. Soha nem akarnék férfi lenne! Mint ahogyan szörnyek sem szoktak kergetni a való világban, repülni sem tudok, gazdag sem vagyok, gyerekeim sincsenek, pedig ilyesmikről jóval gyakrabban álmodok..:)

Az agy furcsa szerkezet, furcsa képeket generál, szerintem sokkal abszurdabbakat is a te álmaidnál..:)

2011. máj. 7. 02:15
 6/11 anonim ***** válasza:
Azt tisztázni kéne,h ezek álmok, v vágysz arra h nő legyél akkor amikor ébren vagy??? Csak azért mert akkor aznem alapállás, mert az emberek általában semmi pénzért nem lennének más neműek. Persze mindenki kipróbálná egy napra de ennyi. De ha te tényleg szeretnél nő lenni és a nőkhöz vonzódsz, akkor az elég faramuci amúgy. Mindegy remélem ez csak amolyan álomszintű dolog :)
2011. máj. 7. 02:27
 7/11 anonim ***** válasza:

01:18: "Utolsó válaszoló: te is kib@szott nagy bunkó vagy. Most segíteni akarsz vagy mocskolódni?"

Szerintem itt egyedül te mocskolódtál... nem értem, mi bajod a hozzászólásommal.

"az után lehet feliratkozni műtétre (nagyon hosszú a várkozási idő)."

Amerikában meg az Egyesült Királyságban talán hosszú a várakozási idő (ott sem mindenhol), Magyarországon nem.

" A hormonterápia (injekciók) egész életre szólank ez esetben. Sajnos nem olcsók... ezzel is számolj."

Tipikusan tabletták. És de, elég olcsóak.

2011. máj. 7. 03:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Kigyógyítsalak belőle? XD 22L
2011. máj. 7. 10:25
 9/11 anonim ***** válasza:

Szóval szerinted nem sértő a shamale/pöc$öslány kifejezés? Hát nagyon érdekes. Kiváncsi lennék, mit mondanál ha tényleg sértegetni szeretnéd őket.

A várakozási idő hosszúságát arra értettem, hogy célszerű bekerülni a jobb dokikhoz. Nehogy azt hidd, hogy a magyar egészségügy tálcán kínál minden ilyesmit. Még a hormonokért is küzdeni kell velük.

Meg általában szoktak várni egy kicsit, ameddig a hormonok elkezdenek hatni, hogy a test szép lépcsőzetesen alakuljon át, nem hiszem, hogy egyorvos olyan felelőtlen, hogy csak úgy nekiállni 'vagdosni', aztán a test többi része majd évek múltán is ráér változni. Oké, a hölgyek esetében a herék kiiktatása sokat segít, de a test nagy részén látható változások (arc, izmok, szőr stb.) a hormonoknak köszönhető. Ez lassú folyamat.

Mellesleg meg kell egy csomó papír, anyakönyviekhez rohangálás, meg teszt, labor. Valamint sokaknál kell lelki kezelés is, mert ez az út az esetek jórészében nagy nyomást eredményez a külvilág részéről, és az a cél, hogy a paciens minnél kevésbé sérüljön.

És igenis drága. Bármilyen fórumot nézel, az egészségi kockázatok mellet mindig az árról beszélnek. Egyszerre lehet, nem tűnik nagy összegnek, de egy egész életen át kell perkálni. Vannak tabletták, és vannak szurik. Minden tabletta roncsolja valamennyire a gyomrot is, így talán az injekció kevésbé káros. Ezen nem érdemes spórolni, mert még úgyis tönkreteszi a májat, hogy mindenféle védőszert szed mellé. És akkor még nem is számoltunk azzal, hogy TSként nem túl könnyű munkahelyet találni. különösen ha a munkahely elvesztése miatt nem tudod fianszírozni a hormonokat...

2011. máj. 7. 11:01
 10/11 anonim ***** válasza:
sztem ez azért van mert tudod milyen mikor a farkad vered, de nem tudod milyen mikor ujjazzák a lányok magukat.
2011. máj. 7. 12:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!