Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miután ezt elolvastad, felállt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miután ezt elolvastad, felállt? Vagy valami

Figyelt kérdés
oda mennék,megkérdezném: végig nézed,ahogy lezuhanyzom? majd mondanám,hogy vedd le a fehérneműket:P cicim feszes,puncim borotvált:P a kabin elé leülnél,megengedném a vizet,tusfürdőből raknék a tenyerembe,a vállaimtól kezdve szétkenném a tusfürdőt,melleimet érintve, lefelé haladva egészen a hasamig:$ még tennék a tenyerembe, majd az egyik lábamat felemelném a kb. fél méter magas peremre, és a hasamtól kezdve ismét lefelé haladva lábközöm kezdem el lassan simogatni:$ benyúlnék a combjaim közé, és szeméremajkaimat ujjaimmal végigsimítnám:$néha-néha halkan felsóhajtanék,majd megkérnélek,hogy mosd meg a hátam,óvatosan előrenyúlnál a cicimhez,majd folyamatosan simogatnád,megfognám a kezed,majd lejjebb tolnám a köldökömig:$majd füledbe suttognám h simogass még:$kezed lejjebb engednéd,és így már a puncimat simogatnád:$ majd szembefordulnál,leguggolnál,egyik combomat felemelnéd,és a hasamhoz hajolnál:P először a nyelveddel a combomat érintenéd,majd lecsúsznál a csiklómig:$ bekapnád teljesen és a szádba izgatnád:$egyre sűrűbben sóhajtoznék:P nyelvedet fel - feldugnád, ez nagyon jól esne:P majd 2-3 percen belűl elmennék, sűrűn lihegnék,felállnál és megcsókolnál:$ gyorsan kimennénk az ágyra, lábaid egy kicsit széttárnád, mire én a lábaid közé feküdnék,farkad jobb kezemmel megfognám:$hátrahúznám a bőrt,és elkezdeném szopni:$ majd lefeküdnék az ágyra,lábaimat amennyire tudnám széttenném,rám feküdnél:$ betennéd,felsóhajtanék:$nagyon lassan hullámozna együtt a testünk:$mellbimbóim már teljesen kemények:P majd meg-meg érintetted a nyelveddel a bimbókat:$miközben a farkad mozgatnád a puncimba,az ujjaid mindent bejárnának a testemen:$ kihúznád a farkad,majd megint nyalni kezdenél:$nagyon érzékeny és selymes:P minden egyes érintésre megrezzennék:$ már nem kicsi hiányozna,mikor a csípőmet mozgatnám egyre gyorsabban:$azután hátadra feküdnél:$ majd nem várnék sokat,beleülnék:* még pár percig így elvolnánk,mikor eljutunk egyszerre a csúcsra:P leszállnék rólad,lábaimat szétraknám, feltérdelnél,és elélveznél:$$(K)
2011. máj. 7. 00:03
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
52%
Sikerült felizgatnod Kedves Kérdező! :)
2011. máj. 7. 07:10
 22/36 .Daniel. ***** válasza:
0%
Egy kezdőtől nem volt rossz. D ha én kinyalnálak sokkal nagyobbat élveznél.;) azért még gyakorolj és ha ügyes leszel találkozhatunk.
2011. máj. 7. 08:01
 23/36 anonim ***** válasza:
Nem. Attól hogy elolvastam nem állt fel. Ha csinálhatnám is, az már más kérdés.
2011. máj. 7. 08:13
 24/36 kovpet ***** válasza:
56%

Most miért húzzátok ennyire meg, izé, le a kiscsajt? Szerintem nem olyan rossz ez azért. OK, dollárból tényleg sok van, de egyébként aranyos.

A Sodoma 120 napjával meg ne hasonlítgassuk már össze. :))

Több okból sem. Pl azt nem a gyakorin publikálták... :)

(Kérdező: Igen, felállt kicsit. Ha előre tudom, h 16 vagy, akkor sokkal jobban felállt volna ;)) )

2011. máj. 7. 10:40
 25/36 anonim ***** válasza:
50%
Szoktam egy lánnyal hasonló témában levelezni. Ha gondolod, írhatsz nekem te is :)
2011. máj. 7. 10:49
 26/36 anonim ***** válasza:
Igen, nekem felállt. :D 19/F
2011. máj. 7. 10:57
 27/36 anonim ***** válasza:
Őszintén az első 3 mondatot és az utolsó három mondatot olvastam,de szerintem a lényeget értettem. K*rvára unatkozhatsz/sok a szabadidőd. inkább a nyelvtan könyvet forgasd! 22L
2011. máj. 7. 11:12
 28/36 anonim ***** válasza:

Daniel88

Na Én ezt olvastam végig és nem rossz....bár az öt ujjas fenéktől a víz kivert XD néha még az egy is sok :D

Még mindig 22L

2011. máj. 7. 11:21
 29/36 anonim válasza:

Nekem felállt, kezdésnek nem rossz, de a smiley-k és a szóismétlések elég sokat húznak le a minőségéből!

Ha nagyon profin akarsz írni, figyelj oda, hogy életszerű legyen, minden kis rezdülést írj le, amit érzel, használd a fantáziád és hála a gyönyörű magyar nyelvünknek, egy dologra rengeteg szót tudsz használni, legyél választékos, de csak olyan kifejezéseket használj, amik vágykeltőek!!!:P

Egyébként jó, élőben jobban élvezném!

23/f

2011. máj. 7. 11:40
 30/36 anonim ***** válasza:
53%

egyszerűen nem bírom megállni, hogy ne írjam le rólad és a szövegedről a véleményem!

a szöveg borzalmas! Tele van szóismétléssel és ez a sok smiley tényleg arról árulkodik, hogy nem lehetsz több 15-16-nál...:S

Szánalmas, hogy ennyire ki vagy éhezve ennyi időssen.

Persze, hogy egy-két férfit/fiút sikerült felizgatnod..., de ez még nem jelent semmit sem.

Irtó nagy rib@nc lehetsz, de ez csak az én véleményem, lepontoszhatsz, ez is csak azt bizonyítaná, hogy egy kis fruska vagy még!

2011. máj. 7. 11:51
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!