Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miután ezt elolvastad, felállt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miután ezt elolvastad, felállt? Vagy valami

Figyelt kérdés
oda mennék,megkérdezném: végig nézed,ahogy lezuhanyzom? majd mondanám,hogy vedd le a fehérneműket:P cicim feszes,puncim borotvált:P a kabin elé leülnél,megengedném a vizet,tusfürdőből raknék a tenyerembe,a vállaimtól kezdve szétkenném a tusfürdőt,melleimet érintve, lefelé haladva egészen a hasamig:$ még tennék a tenyerembe, majd az egyik lábamat felemelném a kb. fél méter magas peremre, és a hasamtól kezdve ismét lefelé haladva lábközöm kezdem el lassan simogatni:$ benyúlnék a combjaim közé, és szeméremajkaimat ujjaimmal végigsimítnám:$néha-néha halkan felsóhajtanék,majd megkérnélek,hogy mosd meg a hátam,óvatosan előrenyúlnál a cicimhez,majd folyamatosan simogatnád,megfognám a kezed,majd lejjebb tolnám a köldökömig:$majd füledbe suttognám h simogass még:$kezed lejjebb engednéd,és így már a puncimat simogatnád:$ majd szembefordulnál,leguggolnál,egyik combomat felemelnéd,és a hasamhoz hajolnál:P először a nyelveddel a combomat érintenéd,majd lecsúsznál a csiklómig:$ bekapnád teljesen és a szádba izgatnád:$egyre sűrűbben sóhajtoznék:P nyelvedet fel - feldugnád, ez nagyon jól esne:P majd 2-3 percen belűl elmennék, sűrűn lihegnék,felállnál és megcsókolnál:$ gyorsan kimennénk az ágyra, lábaid egy kicsit széttárnád, mire én a lábaid közé feküdnék,farkad jobb kezemmel megfognám:$hátrahúznám a bőrt,és elkezdeném szopni:$ majd lefeküdnék az ágyra,lábaimat amennyire tudnám széttenném,rám feküdnél:$ betennéd,felsóhajtanék:$nagyon lassan hullámozna együtt a testünk:$mellbimbóim már teljesen kemények:P majd meg-meg érintetted a nyelveddel a bimbókat:$miközben a farkad mozgatnád a puncimba,az ujjaid mindent bejárnának a testemen:$ kihúznád a farkad,majd megint nyalni kezdenél:$nagyon érzékeny és selymes:P minden egyes érintésre megrezzennék:$ már nem kicsi hiányozna,mikor a csípőmet mozgatnám egyre gyorsabban:$azután hátadra feküdnél:$ majd nem várnék sokat,beleülnék:* még pár percig így elvolnánk,mikor eljutunk egyszerre a csúcsra:P leszállnék rólad,lábaimat szétraknám, feltérdelnél,és elélveznél:$$(K)
2011. máj. 7. 00:03
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Pocsék fogalmazás!!! Semmi fantázia!

Ez a lényeg FANTÁZIA!! És ha lehet akkor szinonima szótárt forgasd!!!!

2011. máj. 7. 00:34
 12/36 anonim ***** válasza:
52%
Nekem tetszett.
2011. máj. 7. 00:42
 13/36 A kérdező kommentje:
édes vagy (K)
2011. máj. 7. 00:42
 14/36 anonim ***** válasza:
57%

XDDDDDDDDDD

Durván vicces, hogy a 14 évesek mit gondolnak a szexről és milyen formában :D

Amúgy menj és kúrasd meg magad inkább kislány:D

2011. máj. 7. 00:43
 15/36 anonim ***** válasza:

Elképzelés vagy tapasztalat? :)

(00.14 voltam, az első)

2011. máj. 7. 00:45
 16/36 anonim ***** válasza:
79%

Ennyi dollárt még életemben nem láttam ilyen esszékben...

Nos a helyesírási hibáktól eltekintve meglehetősen pocsék a képzelőerőd. Szerintem nem ilyen marhaságokkal kellene elfecsérelned az időd, tizenhat évesen azt hiszem, hogy ennél fontosabb dolgod is van. Semmi izgalom nincs benne és nehogy azt hidd, hogy a bitektől majd aztán mindenki a csúcsra jut...

Ne légy ilyen naiv és beképzelt...

Mond mitől állna fel ilyentől bárkinek is??? Nem is ismernek, szerintem a kelletést hagyni kellene...

Tényleg ilyen hülyének nézed a pasikat??

2011. máj. 7. 00:46
 17/36 anonim ***** válasza:

Nem volt rossz kezdésnek!

A következő, majd biztosan jobban fog sikerülni.

El tudnám viselni, ha időnként küldenél hasonlót (priviben).

2011. máj. 7. 01:27
 18/36 anonim ***** válasza:
43%

Alig várod, hogy eljöjjön az este, mikor végre együtt lehetünk. Már egy hónapja nem voltunk együtt, az rengeteg németországi meló miatt. Éppen telihold van és rám vársz, szinte már reszketve a vágytól. Elutazásom előtt megfogadtuk, hogy nem lépünk félre senkivel, akár milyen nehéz, de még csak nem is elégítjük ki magunkat. Iszonyatos volt ez az egy hónap és már csak másodperc választ el tőled. Már látlak téged, ahogy vársz a peronon. Az ajkad remeg a csókra várva, a szived hevesen dobog. Megállt a vonat. Lezúgok róla és pillanatok alatt a karjaimban vagy. Minketten mosolygunk egymásra, az öleléstől már most megmerevedek. Érzem az illatod, végre! Selymes a bőröd, olyan rég simogattam. Nem várunk sokat, igyekszünk haza amilyen gyorsan csak lehet. Felérünk a lakásba és én azonnal elkezdelek kihámozni a piros garbós pulóveredből. Vetkőzés közben jut eszembe, hogy le kéne fürdeni. Hevesen be is invitállak téged, gyere amilyen hamar csak képes vagy! Beérkezünk a fürdőbe, mindketten meztelenül. Nagyon élvezetes ismét látni a tested. Persze most is állok, ahogy kell. Nagyon rég volt ilyen, hogy a puszta látványodtól beindulok. Beülsz a kádba ahogy kell és én már nem bírok magammal. Látod ezt rajtam és megkegyelmezel. Előveszed a tusfürdőmet, kinyomsz az aranyos kis tenyeredre egy szokásos adagot. Végigsimítod vele a mellkasomat, vállamat, hónaljamat, karom, kezemen az ujjakat egyenként. Másik karomon már nem vagy ennyire részletes, mert már te is ki vagy éhezve. Végigpásztázod kis kezeddel a mellemet, le a hasamon egyészen a farkamig. Forró és kemény. Lemosod a kezedről a tusfürdőt és valami egészen más gél veszel le a kád meletti kiszögellésről. Megnyomod gyengéden tubust és besíkosítod a farkam, majd a popsid vele. Én hátamon fekszem épp, látom hogy reszket a kezed. Imádom, mikor ennyire kivagy.

Látom, hogy a puncid is teljesen nedves már, de nem a víztől. Nem bírsz várni már, beleülsz a popótolómba. Teljesen kitágultál, a feneked tövid elnyeli a 20 centis farkam. Abban a pillanatban, mikor megérinti a hasam a csiklódat, hangosan-kéjesen nyögsz egyet. Megkaptad, amire vártál oly régen. Én még tudom kontrollálni magam, te már mozdulni sem bírsz a kéjtől. Elkezdek mozogni beléd, de én sem jutok sokáig. Annyira rég voltunk együtt, hogy a 7. lökés után elvesztem az eszem! Belelövellem férfias nedvemet a popsidba, mind! Érzed, ahogy folyik beléd a forró nedv és csak folyik, folyik.. Nem gondoltam bele, mennyi lehetet bennem. Olyan kanos vagyok, hogy még mindig mereven állok a popódba. Érzem, ahogy a folyadék szivárog kifele belőled. Kievickélek a hímtagommal a spermatengerből, ami a hátsódban keletkezett. Te négykézláb, az intim testrészeiddel felém helyezkedsz, szinte az arcomba tolod. Én felnyúlok a mutató ujjammal a lyukadba és elkezdem belülről simogatni. Nagyon tetszik ez az érzés, kecses fenékmozgásokkal jelzed nekem. Feldugom még két ujjam, teljesen könnyedén. Érzem popsidat belülről, milyen sima és selymes. Nyelvemmel megízlelem a puncidat, végre valahára. Nagyon kellemes, a nyelvem hegyével megcirógatom a csiklódat. Megint kezd meleged lenni, érzed a bizsergést valahol belül. A popódnak nagyon jólesik a kényeztetés, de a puncid még mindig kívánja. Másik kezemmel belehatolok a nyuszikádba. Nagyon meleg és nedves. Sokkal melegebb, mint a popód. Elkezdem először egy, majd kettő és végül három ujjal maszírozni az enyhén redős kéjalagutad. A G-Pontod izzik, ki tudom tapintani a kis dudort. Kéred, hogy tegyem be neked. Kiveszem a puncidból a kezem és bevezetem a pecerőt oda, ahol 1 hónapja nem volt. Közben persze a 3 ujjammal mélyen benned mozgok a fenekedben. Érzem a tested belső melegét, nagyon vártam már. Erősen lökök benned, majd folytatom ütemes, ritmusos mozdulatokkal. Hihetetlenül élvezed ezt és érzed, mindjárt eljön a te időd megint. Ezt nagyon eleven nyögésekkel hallatod, ami nekem rendkívül bejön. A popód teljesen kitágult, beteszem a 4. kisujjamat. A kézfejemet a hüvelykujjam tövéig beletolom a hátsó járatodba, amire iszonyat hangos, kéjes, kacarászó nyögésekkel teljesen bekábulsz. Nem bírod abbahagyni, folyamatosan a csúcson érzed magad. MÉG, még!! Kéred tőlem vágyakozó hangon és beteszem neked az 5. ujjamat is. Ekkor eldurran az agyad és a puncidból forró nedv áramlik kilövellve. Nem bír ellenálni a sugárnak a péniszem, kilöki azt is. Még sosem csináltál ilyet és rendkívül meglepődtem. El is pirulsz rajta, a fenekedből kihúzzod az öklöm és megengeded a vizet, hogy te is lezuhanyozhass. Mi baj? - kérdem. Inkább ne beszüljünk erről, nagyon szégyellem magam. - Feleled. Én biztosítalak téged, hogy ezen nincs mit szégyellni. Én őszintén örülök, hogy ennyire jól esett neked és a testednek, hogy így végződött:) Erre nem felelsz szóval, csak elmosolyodsz, szájoncsókolsz és megsimítod az arcom.

2011. máj. 7. 02:00
 19/36 anonim ***** válasza:

Nem.Nem állt fel.

Viszont tovább olvasva,mikor írtad,hogy 16 éves vagy és ilyesmi vágyaid vannak az már vonzóbb.Pedig csak fantáziáltam.

Egyébként igaza van néhány hozzászólónak a kritikában.

Ha már ilyen sztorit írsz,akkor nem szégyen elolvasni előtte néhányat a nagyoktól.Pl Sade Márki tényleg értett hozzá,hogy felállítsa az olvasó farkát.

A Sodoma 120 napja című könyve végén vannak kifejezett instrukciók,tanácsok azok számára,akik követni szeretnék az erotikus regény írásában.

Túl konkrét vagy.Leírva sejtetni kell a dolgokat,hasonlatokra van szükség a konkrétumot meg elhúzni,elkendőzni.

2011. máj. 7. 03:20
 20/36 anonim válasza:

Nem volt rossz kezdésnek!

A következő, majd biztosan jobban fog sikerülni.

El tudnám viselni, ha időnként küldenél hasonlót (priviben).

2011. máj. 7. 06:21
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!