Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Más lány sem tudja kielégíteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lány sem tudja kielégíteni magát ujjazással vagy csak én bénázok? 18L

Figyelt kérdés
2011. máj. 6. 23:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
16:11 segítenék rajtad hogy ne keljen masztiznod
2011. jún. 4. 16:17
 12/15 anonim válasza:

Sziasztok .

Hát szerintem úgy lenne hüvelyi orgazmusotok , ha elsőnek gyakorolnátok azt hogy pl:párotokkal vagy segéd eszközzel a hüvelyeteket illetve a csiklótokat izgatnátok egyszerre és mikor jön az az érzés a csiklótokkal akkor már ne csináljatok semmit csak a hüvelyetekben mozgassátok fel le ( Vagy a párod gyorsítson rá ) ...

És akkor már lesz hüvely orgazmusotok :)

Én így kezdtem meg tanulni a hüvely orgazmust , és most már így is megy ha csak simán a párom a hüvelyemet izgassa .

Remélem hasznos volt a tanácsom .

26 éves nő

2011. jún. 4. 16:18
 13/15 anonim ***** válasza:
6 éve nem tud kielégíteni a párod? Hát ez tiszta gáz!
2011. jún. 4. 16:41
 14/15 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Tudod sajnos nem egyenesen arányos az,hogy ha van pin*d akkor van orgazmusod is! Ezt a legtöbb nőnek tanulnia kell és ez nem szégyen, és soknak még tanulás útján sem sikerült elsajátítania, ilyenkor dícsérendő a kitartásuk, vagy az,hogy nem ekörül forog a világ a részükről és fontosabb a szerelmük,mint a kufirc...

2011. júl. 31. 13:52
 15/15 D_Jones ***** válasza:

Idéznék: "...nem egyenesen arányos az,hogy ha van pin*d akkor van orgazmusod is!"

Tény és való. De megvan minden testi adottságod hozzá.

Innentől kezdve szerintem legalább 80%ban a partnered múlik, hogy sikerül-e elérned. Ebben benne van az is, hogy ő is okosan csinálja a dolgokat, és az is, hogy téged, mint lányt/nőt olyan hangulatba tudjon hozni.

2011. dec. 19. 11:31
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!