Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Más lány sem tudja kielégíteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lány sem tudja kielégíteni magát ujjazással vagy csak én bénázok? 18L

Figyelt kérdés
2011. máj. 6. 23:12
1 2
 1/15 Kingaa1 ***** válasza:

én kiskoromban (fogalmak megtudása után) próbálkoztam de nem éreztem semmit, És csak egy xxxtől tudok elmenni...

Magamnak a rossz tapasztalat miatt azóta sem csináltam...

2011. máj. 6. 23:14
 2/15 anonim ***** válasza:

Én így soha nem szoktam magamnak mert nem élvezem, szóval már legalább ketten vagyunk:)

22/L

2011. máj. 6. 23:14
 3/15 Kingaa1 ***** válasza:
Örvendek hogy nem csak én vagyok ilyen:) Ám első voltam s 17/L
2011. máj. 6. 23:16
 4/15 anonim ***** válasza:

azt hittem egyedül vagyok. én szinte még nem is próbáltam...

17/L

2011. máj. 6. 23:19
 5/15 A kérdező kommentje:

ezk szerint nem vagyok egyedül:)

kár pedig kíváncsi lettem volna milyen a hüvelyi orgazmus

2011. máj. 6. 23:20
 6/15 anonim válasza:
17%
Én szívesem segítek, persze az nem az ujjam lesz... :) ;)
2011. máj. 6. 23:21
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

..és hogy egy idősebb kategória is csatlakozzon, nekem sem okoz felizgulás ha a hüvelyemben matatok. Ha a csilómmal és a bemenetnél játszok, akkor van orgazmusom, de az szerintem csak csikló orgazmus. Viszont ha a párommal vagyok és aktus van, akkor sosincs orgazmusom, pedig kívánom őt, szerelmes vagyok stb, de akkor sincs. Sőt! Ha aktus közben simogatom a csiklóm, akkor se!

Na erre varrjatok gombot! :D

Én már lesz@rom. :P

36 éves nő.

2011. máj. 6. 23:23
 8/15 anonim ***** válasza:
Utolsó! Sajnos egy cipőben járunk. Ugyanaz a problémám nekem is. 6 éve van párom, viszont egyszer sem éreztem azt az igazi mindent elsöprő orgazmust. Éreztem nagyon jó érzést, olyan orgazmus félét....de mindtha még hiányozna valami...nem tudom..elég elkeserítő. Viszont nekem is van csikló-orgazmusom. 20/L
2011. máj. 6. 23:49
 9/15 anonim ***** válasza:

4 éve vagyok együtt a párommal, és kb. és szeptemberbe lesz 2 éve, hogy van csikló orgazmusom. Hüvelyi továbbra sincsen,de ha bennem van és közben segítek magamon akkor is van csikló :)

Úgyhogy nem panaszkodom.

Jómultkor majdnem összejött egy hüvelyi,de nemt udta tartani azt az ütemet tovább ami jó lett volna :/ Úgyhogy ennyi :)

22L

2011. máj. 7. 10:59
 10/15 anonim válasza:
én most is maszizok..de nem működik..valaki valamilyen ötletet tud mondani?
2011. jún. 4. 16:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!