Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha egy 16 éves srácnak alapból 9cm állva 13-14cm?
XD Tegnap este szétb*sztuk az ágyat!!!
22L
Hát már nem egyszer írtam ide kommentet ehhez a kérdéshez...nem illik ide, ha a kérdést figyelembe vesszük, már csak azért sem,mert nem 15 cm-ről beszégetünk,de attól még megosztom veletek az örömöm :D
22l
Ha már így megszólítottál, kevéssé tisztel válaszadó, én
mindig azt szeretném elérni, hogy a Kérdező minél hama-
rabb megnyugodjon és tudja élni tovább az életét. És ti
mit írtok? Kössön a farkára egy téglát, ejtse le, és ettől
nő a pénisze! Normálisak vagytok ti? Ha valaki elkesere-
désében megpróbálja ezt az ökörséget, leszakad neki!
És ez az örökös humorizálás! Aki gúnyt űz a másik ember problémájából, az nem ide való! Persze, ha nektek lenne
bajotok! Akkor nem röhögnétek rajta! Dehát könnyű a más
farkával csalánt verni!
Héé ember, nyugalom! Nem tudom, kire célozgatsz itt, de rám biztosan nem. Én egyszer írtam a kérdés feltevőjének, akkor is igyekeztem megnyugtatni, hogy semmi gond nincs vele, sőt, még meg is szóltam egy hölgyeményt, aki árkon-bokron keresztül a nagy farkak rabja, és ezt itt is képviselte 1-2 hozzászolásában elég markánsan.
Tény, hogy vannak, akik meglátnak egy ilyen kiírt kérdést, és hogy idiótaságukat kinyilvánítsák, benyögnek valami agyatlan, normálatlan választ.
Én nem ezek közé az emberek közé tartozom. Kérlek alássan, én normális vagyok, hogy már a kérdésedre válaszoljak.
Egyébként teljes mértékben egyetértek azokkal, amiket leírtál. De nem kell ok nélkül fűz-fát alázni, mert vannak, akik hozzád hasonlóan valóban azért írnak ide, hogy próbáljanak segíteni a kérdés feltevőjének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!