Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ciki ha egy 16 éves srácnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha egy 16 éves srácnak alapból 9cm állva 13-14cm?

Figyelt kérdés
2011. máj. 6. 22:14
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Azért ne legyünk álszentek, ez azért tényleg nem egy óriási méret. Viszont. Azért mondják, hogy a méret nem lényeg, mert ha jól bánsz vele, akkor sikered van. Akármekkora is. Ehhez persze talán többet kell gyakorolnod. Amiből következik, hogy többet kell majd szexelned ahhoz, hogy gyakorlottabbá válj ezáltal. Melyhez társulnia kell egy egészséges önbizalomnak.(hogy ismerkedj, bátor légy). A lányok nem szeretik a bátortalan, nyuszimuszi pasikat. Szóval meg kell mutatni nekik, hogy te igenis férfi vagy(a magad módján 16 éves kivitelben).

Szóval hajrá, és soha ne rettentsen vissza semmitől az, hogy ekkora. Mert tényleg nem a méret a lényeg.

2011. máj. 7. 02:15
 12/37 anonim ***** válasza:
59%
AZ A CIKI, HOGY KB MINDEN NAP FELTESZ HASONLÓ KÉRDÉST VALAMI P.CSÖS HÜLYEGYEREK, ÉS MINDENNAP MEGÍRJA VALAKI, HOGY HÚZZATOK MÁR A FENÉBE AZ ILYEN KÉRDÉSEKKEL! SENKIT NEM ÉRDEKEL, HOGY MEKKORA A F.SZOD! MIKOR FELTESZED A KÉRDÉST, NÉZZ MÁR UTÁNA HOGY VOLT E HASONLÓ KÉRDÉS, ÉS ELÁRULOM, VOLT, ÉS AKKOR OLVASD EL AZ OTT LEÍRTAKAT!!! INKÁBB ERRE LENNE ESZED 16 ÉVESEN, NEM A KUKIDAT MÉREGETNI! ELEGEM VAN, HOGY MINDEN NAPRA JUT EGY ILYEN IDIÓTA KÉRDÉS!! IGEN BAKKER, AKKOR CIKI, ROHADTUL CIKI, MERT LEGALÁBB A 4 KILOMÉTERES F.SZT SZERETI MINDEN NŐ!!!
2011. máj. 7. 04:10
 13/37 anonim ***** válasza:

Előzőnek: Ugord át az ilyen kérdéseket ha zavar. Neki ez fontos, megkérdezte.

Egyébként nem ciki, a lankadt méret nem érdekli a csajokat. Állva meg a 14 cm átlagos. Nyugodj meg.

54/f

2011. máj. 7. 08:09
 14/37 anonim ***** válasza:
18%

1. nem vagyok lotyó, tehát aki azt mondta, hogy akinek a méret számít az lotyó, annak azt üzenem:

"Na mi van kis haver? Rájöttél, hogy a 10cm csak neked jó?"

Nem akarok senkit sem elkeseríteni,de nekem kevés lenne.

Nekem az alsó határ a 18. Nem voltam sok fiúval együtt. De abban volt nevetséges 7 cm és 22 cm is.... szerinted melyikkel vagyok együtt 4 éve?

2011. máj. 7. 11:09
 15/37 anonim ***** válasza:
80%
utolsó, azért megnézném, amikor az első randin lerángatod a csávó gatyáját és rátolod a vonalzót :D XD
2011. máj. 7. 11:17
 16/37 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nekem 15 évesen 14 cm volt, most 25 vagyok és 19 cm, ha nem áll, akkor 9-10. 16 évesen szerintem még nőhet, ez egyedi dolog. Állítólag serdülőkor kezdetén 5-6cm-es, majd 5 év alatt befejeződik a növekedése. Nos serdülőkor 8-11, esetleg ritkább esetben 13 év lehet a kezdete, tehát max 18-19 éves korig nőhet, de jellemzően 8-14 év között nől lényegesen. Valaki írta, hogy ciki az, ha valaki leméri. Akkor legyen ciki a szilikonmell, cicifix is, meg minden, amit egy nő magán megmér! Nem ciki, ha az ember ismeri a testét akár miniméterre. :)

Érdemes megfelelő méretű alsót is hozdani, nem nagyon szűket, és nem nagyon bőt, mert görbülhet is. (fiatalon)

Nem hiszem, hogy akkora gond 14cm-es, hamég edzel és kockahasad is lesz(nekem ezen kell dolgozni, mert 1 db nagy kocka :D ), még túlzás is lesz!

2011. máj. 7. 12:00
 17/37 anonim ***** válasza:
Boccs, előző vagyok 12 évesen volt 14, mert most jut eszembe, hogy még általánosban 6. körül mértük, csak úgy rohan az idő. (Én bevallom, hogy az öltözőben összehasonlítgattuk a dolgokat, akkor még, abban a korban nem olyan szemérmes rossz dolog ez)
2011. máj. 7. 12:06
 18/37 A kérdező kommentje:
hogyan tudnám pár centivel megnövelni?
2011. máj. 31. 15:32
 19/37 anonim ***** válasza:
16 évesen már 170-180 centiméternek kellene lenned!
2011. máj. 31. 15:38
 20/37 anonim ***** válasza:

"Az nem ciki, de h méricskéled az igen :D"

Ez.

2011. máj. 31. 15:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!