Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a fenét kezdjek az ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fenét kezdjek az ilyen hozzáállással?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok. 7 hónapja vagyunk együtt a barátommal, és eddig egész türelmes voltam - minden párnak kell idő, amíg összeszokik. Csak itt már nagyobb a baj... Eltérőek az igényeink, amit meg lehetne oldani, ha egyszer az egyikünk enged, azután a másik. Ő kijelentette, hogy nem akar 10 percnél tovább szeretkezni, mert az úgy unalmas (?!), és igyekszik is elmenni. Beszélgettem vele erről, de neki így jó, és kész... Szerintem egy jó kapcsolatnak szerves része a kielégítő szexuális élet, és ez nekem így sajnos kevés :( Milyen megoldást lehetne találni, voltatok már ilyen helyzetben?
2011. máj. 6. 21:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lapát, hanem szív lapáttal üsd agyon! Úgy hogy érezze, hogy a szíved legmélyéből jön XD

Én akkor szoktam unni, ha már 4szer elmentem de a párom még mindig keményen elvan :D ez kb. 30 perc tájékán szokott lenni,de attól még egyszer sem másztal le róla, hogy "Jól van köszi a hozzám való nincs mit, de nekem már már jó szal kocc" 22L

2011. máj. 6. 22:08
 12/20 A kérdező kommentje:
Egy idősebb barátnőm mondta, hogy szerinte a fiatal fiúk komoly hányada nem tud szeretkezni, csak spermazsáknak használja a nőket... Lehet benne valami. Remélem csak gyerekes még, azért viselkedik így. Ha nem lesz előrehaladás az ügyben, csak szenvedni fogok mellette :(
2011. máj. 6. 22:13
 13/20 anonim ***** válasza:
Amíg nem elégít ki, ne engedd a testnyílásaid közelébe. Igazságos lenne, ha egy ideig ő kényeztetne egyoldalúan téged.
2011. máj. 6. 22:17
 14/20 A kérdező kommentje:
Volt, hogy erőteljesebben leszúrtam már emiatt, de nem hatott rá. Valahogy van egy olyan meggyőződése, hogy ő tökéletesen csinálja, mert eddig ahány csajjal volt, egy se panaszkodott... Ezért ha nekem van valami plusz igényem, az abból fakad szerinte, hogy különc vagyok.
2011. máj. 6. 22:20
 15/20 anonim ***** válasza:
Mennyit fizetett nekik?:>
2011. máj. 6. 22:27
 16/20 A kérdező kommentje:

:D

Olyan rosszul érint a dolog, mert még amikor mondtam neki ezeket, akkor meg volt sértődve, és alig akart válaszolni. Pedig olyan embernek ismerem magam, akivel intelligensen elbeszélgetve lehet kompromisszumokat kötni...ejh, nehéz ez így.

2011. máj. 6. 22:30
 17/20 anonim ***** válasza:

Próbáld ki, hogy úgy egy perccel a végkifejlet előtt közöld vele, hogy neked már jó volt, ennyi elég is lesz, köszönöd szépen a közreműködését. Vagy elégedj meg az előjátékkal. A lényeg hogy vidd az igényeid az övé alá. Ha ettől sem kap észbe....

Hány éves? Exem 30 volt, mikor közölte, hogy hát a volt barátnője nem igényelte az előjátékot, minek az nekem? Az exnője nem panaszkodott. Ideig-óráig rá tudtam venni, hogy csinálja, aztán lassan elhagyta újra.

2011. máj. 6. 22:34
 18/20 A kérdező kommentje:
21 éves, velem egyidős. Ezért reménykedem, hogy még kinövi... Próbálok még egyszer komolyan beszélgetni vele erről, aztán ha az sem hat, ilyen "praktikákhoz" folyamodok.
2011. máj. 6. 22:36
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
A pasid simán csak önző és lusta, ha nem fontos neki a szex, nem is akarná. Én a helyedben kipróbálnám, hogy nem fekszek le vele ideig, fogadok az meg nem tetszene.
2011. máj. 7. 00:09
 20/20 anonim ***** válasza:

nyisd ki a szemed, tökéletesen igaza van annak aki mondta,

"Hogy lehet egy szeretkezés unalmas! Ezek szerint Ő csak használati tárgynak tekint téged, mint egy guminőt! meghúzom, elmegyek , lemosakszom, ennyi!

Hát ez nem szerelem és nem kapcsolat!

Én sem hagynám, hogy "használjon"! Az olyan megalázó!"

teljesen egyetértek!

az meg, hogy ráadásul elmondod neki és erre csak legyint meg nem érdekli AZMI?!

Ha egy KICSIKÉT is fontos lennél neki, ha egy KICSIT is odafigyelne rád, akkor rohadtul odafigyelne erre, ne áltasd magad, te semmit nem jelentesz neki, lépj ki minél előbb, hogy találj minél előbb olyan valakit aki megérdemel Téged!

2012. jan. 13. 10:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!