Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fenét kezdjek az ilyen hozzáállással?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok. 7 hónapja vagyunk együtt a barátommal, és eddig egész türelmes voltam - minden párnak kell idő, amíg összeszokik. Csak itt már nagyobb a baj... Eltérőek az igényeink, amit meg lehetne oldani, ha egyszer az egyikünk enged, azután a másik. Ő kijelentette, hogy nem akar 10 percnél tovább szeretkezni, mert az úgy unalmas (?!), és igyekszik is elmenni. Beszélgettem vele erről, de neki így jó, és kész... Szerintem egy jó kapcsolatnak szerves része a kielégítő szexuális élet, és ez nekem így sajnos kevés :( Milyen megoldást lehetne találni, voltatok már ilyen helyzetben?2011. máj. 6. 21:25
1/20 anonim válasza:
mondd meg neki, hogy ez így nagyon nem pálya, és rohadtul önző dolog, hogy a saját jóérzése miatt konkrétan lesz*rja, hogy te mit is szeretnél. (már elnézést) teljesen igazad van, egy kapcsolatban nagyon fontos a normális, mindkét félt kielégítő szexuális élet. ha nem tudod ezt vele normálisan megbeszélni, dobd ki, lesz még egy ilyen papucsnál sokkal jobb is, ez legalább is az én véleményem:)
3/20 anonim válasza:
10 perc??? Jó h nem mindjárt kettő :D Szerintem is lapát!
4/20 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy félreérthetően írtam...maga az aktus 10 perc, előjáték azért van, de hát az mégse ugyanolyan:( Csak ezért nem szeretném kidobni, próbálok még tárgyalni vele, hátha nem hitte el, hogy ez nekem komolyan fontos. De ha nem is bírná tovább, mi lehet a megoldás? óvszerrel lehet, hogy lassabban menne el?
2011. máj. 6. 21:58
5/20 anonim válasza:
Hogy lehet egy szeretkezés unalmas! Ezek szerint Ő csak használati tárgynak tekint téged, mint egy guminőt! meghúzom, elmegyek , lemosakszom, ennyi!
Hát ez nem szerelem és nem kapcsolat!
Én sem hagynám, hogy "használjon"! Az olyan megalázó!
6/20 anonim válasza:
Lényegtelen, hogy 10 perc, vagy 2 perc, ha úgy áll hozzá, hogy unalmas, és igyekszik elmenni, akkor én megmondanám neki, hogy használja a jobb kezét, azzal egyszerűbb dolga lesz. Érdekes fazon.
7/20 anonim válasza:
Az különbség, hogy nem akar hosszabb ideig szeretkezni, vagy nem tud! Merthogy akaratlanul elsül! Akkor arra keressetek megoldást!(igen, pl.gumi)
8/20 A kérdező kommentje:
Elmondása szerint neki nagyon kevéssé fontos a szexualitás. Vannak igényei, de nem igazán fektet ebbe energiát, úgy van vele, hogy 1-2 orgazmus legyen és kész. Nekem több (és más) az igényem...számomra nem a dugás a lényeg, hanem a szeretkezés lenne, egymás kényeztetése akár órákig. Ha 21 éves korában ilyen, ez már nem is fog változni, igaz? :S
2011. máj. 6. 22:05
9/20 A kérdező kommentje:
Nem, hogy nem tud...ha menne is a dolog, inkább úgy mozog, hogy elmenjen már. Mivel szerinte unalmas a ki-be húzogatás... Hát nem értem meg, esküszöm.
2011. máj. 6. 22:06
10/20 anonim válasza:
Úgy érzem akkor neki azok a nők valók, akik úgy vannak a szexel, hogy a szükséges rossz.
Nem egyeznek az igényeitek, így pedig nem működik egy kapcsolat, mert te sem fogsz lemondani róla, és ha már beszéltél vele, és nem érdekli, akkor ő sem fogja megszeretni a kedvedért. Szerintem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!