Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Izgat titeket, hogyha egy csaj bejelenti előttetek, hogy nagyon kell pisilnie vagy kakilnia?
még senki nem mondott ilyet előttem, de nemhinném hogy különösebben lázba jönnék, inkább mutatnék neki egy retyót.
miez a sok pisis kérdés?
Nem, nem hiszem, hogy izgatja a pasikat. Mert ha izgatná őket, sokan kikísérnék a csajukat a WC-re és figyelnék őket, ahogy pisilnek.
Én nagyon irigy vagyok, hogy a fiúk állva tudnak pisilni... mégsem lesem őket.
Nekem mondák már ezt csajok, egyik helyen azt olvastam hogy azért mert felizgultak azért mondanak ilyet, de a saját logikám meg azt súgta hogy azért volt mert már 1 órát beszéltünk(mert egy buszra vártunk, majd mentünk haza vele és ugyanott szálltunk le, és az út felét hazafelé is közösen tettük meg) és csak azt akarta hagyjam már békén. Mondjuk ez a lány folyton összezavart akárhányszor beszéltem vele.
(Ekkortályt tanultam meg hogy ha egy csaj kérdi van e barátnőd, nem kell azt mondani hogy van mikor nincs, mert nem cikizni akar miatta mint a fiúk)
22F
Ajánlom figyelmedbe 0:40-től :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!