Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Izgat titeket, hogyha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Izgat titeket, hogyha egy csaj bejelenti előttetek, hogy nagyon kell pisilnie vagy kakilnia?

Figyelt kérdés
2011. máj. 6. 18:38
 1/9 szamóca. ***** válasza:
hát még ha egyből a szájába is sz*rik...
2011. máj. 6. 18:41
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
Sajnos én az ilyenre nem izgulok. :S Szerintem bennem van a hiba..
2011. máj. 6. 18:55
 3/9 anonim ***** válasza:

még senki nem mondott ilyet előttem, de nemhinném hogy különösebben lázba jönnék, inkább mutatnék neki egy retyót.

miez a sok pisis kérdés?

2011. máj. 6. 19:01
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem, nem hiszem, hogy izgatja a pasikat. Mert ha izgatná őket, sokan kikísérnék a csajukat a WC-re és figyelnék őket, ahogy pisilnek.

Én nagyon irigy vagyok, hogy a fiúk állva tudnak pisilni... mégsem lesem őket.

2011. máj. 6. 19:12
 5/9 charlos0813 válasza:
Inkább ha a pisilést jelentedd be... :D
2011. máj. 6. 19:34
 6/9 anonim ***** válasza:
:D:D nem igazán , és nem is vagyok rá kíváncsi.
2011. máj. 10. 09:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem mondák már ezt csajok, egyik helyen azt olvastam hogy azért mert felizgultak azért mondanak ilyet, de a saját logikám meg azt súgta hogy azért volt mert már 1 órát beszéltünk(mert egy buszra vártunk, majd mentünk haza vele és ugyanott szálltunk le, és az út felét hazafelé is közösen tettük meg) és csak azt akarta hagyjam már békén. Mondjuk ez a lány folyton összezavart akárhányszor beszéltem vele.

(Ekkortályt tanultam meg hogy ha egy csaj kérdi van e barátnőd, nem kell azt mondani hogy van mikor nincs, mert nem cikizni akar miatta mint a fiúk)

22F

2011. máj. 10. 09:58
 8/9 anonim válasza:

Ajánlom figyelmedbe 0:40-től :DDDDD

http://www.youtube.com/watch?v=G7OZ1FUZqHY

2011. máj. 10. 11:59
 9/9 anonim ***** válasza:
lesz¤rom
2011. máj. 10. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!