Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehet vonzóvá tenni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet vonzóvá tenni az anált barátnőm szemében?

Figyelt kérdés
El akarom hitetni, hogy élvezné ő is, így szeretném meghozni a kedvét. De hogy csináljam ezt? Nagyon vágyom rá.
2011. máj. 6. 18:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő nem akarja, akkor ne erőltesd.
2011. máj. 6. 18:36
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Az baj, ha el akarsz hitetni vele olyat, amit nem szeret.
2011. máj. 6. 18:37
 3/15 anonim ***** válasza:
67%
Mondd neki, hogy tegnap seggbedugtál egy nőt, és annyira tetszett neki, hogy repetát kért. Szerintem meghozza a kedvét.
2011. máj. 6. 18:38
 4/15 szamóca. ***** válasza:
17%

nem tudja hogy szereti-e... nem próbálta még.

szerintem a legjobb ha elmondod neki szépen türelmesen, hogy te nagyon vágysz rá, és ő sem tudja hogy milyen. ne hajtogasd hogy jó elsz neki, mert te sem tudod és hiteltelen az egész.

arra menj rá hogy próbáljátok ki egyszer. mond meg neki, hogy egyzser engedje, és ha nem jön be többet nem kell, csak próbáljátok ki elvégre egyzser élünk, és kitudja, lehet tetszene neki. ha nem hát nem vesztett semmit, tudja hogy nem és nem kell többet.

(és ha nem tetszik neki tényleg ne erőltesd többet)

2011. máj. 6. 18:40
 5/15 A kérdező kommentje:

"Az baj, ha el akarsz hitetni vele olyat, amit nem szeret."

Muszáj, különben nem lazul el, fáj majd neki. Ha fejben vágyik rá, élvezni fogja. Téged még sose beszéltek rá semmire az életben?

A 3. válaszon nevettem egy jót :-)

2011. máj. 6. 18:41
 6/15 A kérdező kommentje:

"szerintem a legjobb ha elmondod neki szépen türelmesen, hogy te nagyon vágysz rá, és ő sem tudja hogy milyen."

van, aki oly makacs, hogy ez nem hat :)

pl. azt mondja: minek próbálni, az nem oda való, stb.

2011. máj. 6. 18:42
 7/15 szamóca. ***** válasza:
0%
igen, akkor jön a kommentem többi rséze... az egyzsr élünk, lehet hogy élvezed, ha nem többet nem kell ésatöbbi...
2011. máj. 6. 18:44
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha nem akarja, ne erőltesd! Nem fogod tudni vele elhitetni, hogy jó lesz neki, mert nem lesz az. Hiszen Ő nem akarja. Vannak ilyen emberek, akik nem akarják kipróbálni, és szívük joga. Hagyni kell, hogy ő maga legyen kíváncsi rá, vagy ha nem történik meg, akkor el kell fogadni a döntését. Az Ő teste, és ha Ő nem tartja odavalónak, akkor ezt el kell fogadnod. Más mód nincs.
2011. máj. 6. 18:47
 9/15 anonim ***** válasza:
36%
Biztos, hogy ez a kérdés? :Hogy lehet vonzóvá tenni az anált barátnőm szemében? A SZEMÉBEN ? Te jó isten! Az anált nem a popsiba kell rakni? Az anál=szemgödörszex?
2011. máj. 6. 19:03
 10/15 anonim ***** válasza:
Én sem akartam kipróbálni, de mivel párom nagyon szerette volna azt mondtam megpróbálhatjuk. És semmi gond nem volt, élveztem. Persze ez nem azt jelenti, hogy mindenki élvezné, fejben dől el, de egy próbát megér.
2011. máj. 6. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!