Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb srácok 16-22évesek! Nektek tetszenek a nálatok idősebb hölgyek?
21/F, első voltam. :)
Szóval nekem majdnem volt 34 éves, 46 éves, sőt, 52 éves nővel is dolgom. És bánom, hogy csak majdnem.
Mindig is tetszettek a 30 körüli szép nők:)
25,00274/F
21/F vagyok.
Az első, aki 34 éves, ő férjezett családanya volt, amikor megismertem, a gyerekei még nem felnőttek. Sokat beszélgettünk, kialakult a vonzalom, sőt, még talán érzelmek is. De nem mehettem bele, teljesen nyilvánvaló okokból. Szerintem helyesen döntöttem.
A 46 éves papíron volt házas már csak, felnőttek voltak a gyerekei. Vonzalom, érzelmek, stb. Legalábbis az én részemeről biztosan. De végül a saját magam érzései miatt nem mentem bele. Mert mi van, ha jön majd egy lány, aki korombeli, és tényleg szeretni fogom. És megtudja, és emiatt nem kellek neki. Így végül ebbe sem mentem bele.
Az 52 éves meg, no, ott már inkább csak ösztönös vágy volt, nem a nő tetszett annyira. :) Inkább arra vágytam, amit csinált volna velem, nem pedig őrá. Hasonló indokok, mint a másodiknál, de itt közrejátszott, hogy nem csak a kielégülést keresem, hanem a női szépséget is azért.
Nekem tetszenek, de még eddig nem voltam idősebb nővel, de ha úgy hozná a sors nem ellenkeznék.
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!