Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szűz barátnőmmel, aki 17 éves,7 hónapja járok, és nem kivánja a szexet, még pettingelni sem akar. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
az is hozzátartozik hogy távkapcsolatban élünk és 2-3 hetente találkozunk egy 7 végére.2011. máj. 6. 11:15
1/6 anonim válasza:
Akkor nem csoda. Gyakorlatilag alig ismer téged, ha ilyen ritkán találkoztok. Neki pedig - úgy tűnik - több bizalomra van szüksége irányodba.
2/6 anonim válasza:
A szexuális vonzódáshoz több személyes találkozás, együttlét szükséges /a nőknél/.
3/6 A kérdező kommentje:
lesz egy időszak amikor nyáron ugy 2 hétig együtt és kettesben leszünk , akkor talán ?
2011. máj. 6. 11:27
4/6 anonim válasza:
akkor talán. de ismerek egy csajt, aki 3 évnyi komoly kapcsolat után nem feküdt le a pasijával ( szűz maradt) és miután szakítottak, minden szembejövővel csinálta.. én ezt nem értem... bocs hogy ilyen elrettentő példával jövök
5/6 anonim válasza:
Adj neki egy kis időt.
Amit az utolsó hozzászóló írt, na az nagyon durva.Három évig nem akart semmit a barátjával, utána meg mindenkivel lefekszik.ppff, no comment
6/6 anonim válasza:
amit a második hozzászóló írt - hogy a lányoknál a szexuális vonzalomhoz tönn találka kell - szerintem ez nem igaz, vagyis nem minden lánynál. Nálam például nem. Pl elmegyek egy buliba, elsőnek látok egy srácot és van hogy vonzódom hozzá. Persze nem fekszem le vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!