Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen rendszerességgel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen rendszerességgel szeretkeztek? Velem van a baj, hogy a párom alig akar velem ágyba bújni? Mit tegyek még?

Figyelt kérdés
Főleg férfiakat tanácsára lennék kíváncsi. Részemről szeretkeznék minden nap, de a barátom nincs benne a dologban. Örülhetek, ha heti 2-szer hajlandó velem ágyba bújni. Lassan már odáig jutunk el, hogy még ő fog fejfájásra panaszkodni, csak hogy ne kelljen velem lefeküdnie. Nem tudom még mit tehetnék. A férfiak vonzó nőnek tartanak, megtettem már mindent, amit csak megtehettem, hogy felkeltsem a párom érdeklődését: sexy fehérneműk, új helyszín, apróbb meglepetéseket, erotikus táncot is lejtettem előtte, stb. stb. de nem sokra jutottam. Mi a baj velem? Mit kellene még tennem? Már teljesen le vagyok törve. Az önbizalmam is alaposan lecsökkent. Már nem érzem magam vonzónak és kívánatosnak sem. Beszéltem is vele erről, de erre csak össze-vissza hadovált.
2011. máj. 5. 23:04
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nem dolgozik többet, mint máskor.

Az önkielégítést már csináltam előtte, úgy hogy nézze. Addig jó is volt, de egy rövid menettől többre nem futotta, pedig figyeltem rá, hogy ne húzzam el sokáig a masztit és neki is szóltam, hogy jelezze, ha már akarja az akciót.

Nem vagyok olyan típus, hogy csak a szex számítson, de már kezd nagyon frusztrálni, hogy nem tudom hol a baj.

2011. máj. 6. 22:24
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!