Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen rendszerességgel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen rendszerességgel szeretkeztek? Velem van a baj, hogy a párom alig akar velem ágyba bújni? Mit tegyek még?

Figyelt kérdés
Főleg férfiakat tanácsára lennék kíváncsi. Részemről szeretkeznék minden nap, de a barátom nincs benne a dologban. Örülhetek, ha heti 2-szer hajlandó velem ágyba bújni. Lassan már odáig jutunk el, hogy még ő fog fejfájásra panaszkodni, csak hogy ne kelljen velem lefeküdnie. Nem tudom még mit tehetnék. A férfiak vonzó nőnek tartanak, megtettem már mindent, amit csak megtehettem, hogy felkeltsem a párom érdeklődését: sexy fehérneműk, új helyszín, apróbb meglepetéseket, erotikus táncot is lejtettem előtte, stb. stb. de nem sokra jutottam. Mi a baj velem? Mit kellene még tennem? Már teljesen le vagyok törve. Az önbizalmam is alaposan lecsökkent. Már nem érzem magam vonzónak és kívánatosnak sem. Beszéltem is vele erről, de erre csak össze-vissza hadovált.
2011. máj. 5. 23:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

hát nem minden férfi csak a szex re megy na .D

Össze-vissza hadovált? mert mit mondott? nem lehet hogy csak te nem tudtad értelmezni amit mondani akart?

Amúgy nem hiszem hogy veled lenne a baj, inkább neki kéne magába keresni a hibát...

2011. máj. 5. 23:10
 2/11 anonim ***** válasza:

Valószínűleg különbözik a szexuális étvágyatok, ne aggódj, nem valószínű, hogy veled van a baj.

Ne kérd rajta számon, mert csak gátlásai lesznek tőle, és majd előre fél, hogy jajj, már megint, és a maradék kedve is elmegy.

Próbáljatok pl olyasmit, hogy egyszerűen megbeszéled vele, hogy neked ez így kevés, és ha ő nem is akarja, neked azért okozhatna örömet.

Vagy masztizzál, nincs azzal se semmi baj, amíg nem a valód szex helyett csinálod....

2011. máj. 5. 23:28
 3/11 anonim ***** válasza:

Ha mindíg is ilyen volt,akkor csak egy marha.

Ha mostanában lett ilyen,beszélj az új munkatársnőjével...XD

2011. máj. 5. 23:32
 4/11 anonim ***** válasza:
50%
Ha nem tetszik, segíts magadon. Nem mindenkinek a szexről szól az élete...
2011. máj. 6. 00:21
 5/11 anonim ***** válasza:
36%
Na..hozzászólt még egy frigid..DDD
2011. máj. 6. 00:24
 6/11 anonim ***** válasza:

"Ha nem tetszik, segíts magadon"

Érdekes azt gondolni, hogy a kettő ugyanazt nyújtja.

Nem lehet, hogy hagynod kellene, hogy ő küzdjön érted, és ne te tegyél meg mindent?

2011. máj. 6. 00:42
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem vagyok frigid, de tudod számomra a szexualitáson kívül is létezik elég örömforrás! ;)
2011. máj. 6. 00:46
 8/11 anonim ***** válasza:

Vegyél neki ilyet.

[link]

Aztán készülj,mert nem lesz nyugtod.

2011. máj. 6. 00:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Érdekes a kérdés, és a leírás is. Nálunk ez pont fordítva van, a bnőm nem kívánja. Én is bevetettem mindent sokszor. Elfogadom, hogy ő ilyen, és beosztom az alkalmakat. Nem benned van a hiba, ahogy írták is, más a szexuális étvágyatok. Sokat dolgozik esetleg és fáradt? Vagy úgy általában nem kívánja a szexet veled? Sok szerencsét!
2011. máj. 6. 10:22
 10/11 anonim ***** válasza:

hát mi hetente 2szer találkozunk, szóval olyankor aztán uccu neki:) nekem sem elég ennyi, de ez van. :)

egyébként kezdj el előtte önkielégíteni, annak kevés hapi tud ellenállni:)

2011. máj. 6. 13:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!