Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, kóstoltátok már a saját...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, kóstoltátok már a saját spermátokat, vagy ez távol áll tőletek?

Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 21:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Maximum úgy tudnám elképzelni, hogy a barátnőm adja a számba. De amíg ő sem hajlandó bevenni, addig én se. Együtt "készülünk" az alkalomra. :D
2011. máj. 5. 22:23
 12/20 anonim ***** válasza:
Gyakran megkóstolom, néha megeszem, vagy egyből a számba verem. 24f
2011. máj. 6. 00:23
 13/20 blex ***** válasza:
Köszi, inkább kihagynám...
2011. máj. 6. 00:56
 14/20 anonim ***** válasza:
barátom a kérésemre megkóstolta. én mindig lenyelem, gondoltam, próbálja ki az ízét:D
2011. máj. 6. 05:00
 15/20 anonim ***** válasza:
ha leszopott a barátnőm utána csókolózok vele mivel a saját spermám volt a szájában így nem undorodom, de nem nyalnám le sehonnét az már nálam nem kóser...
2011. máj. 6. 08:27
 16/20 anonim válasza:
nagyon távol áll, és semmi pénzért sem az biztos :))
2011. máj. 6. 12:34
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem hazudik aki azt mondja, még sose kóstolta meg, vagy nyalta meg a kezéről.
2011. máj. 6. 15:13
 18/20 blex ***** válasza:

utolsónak csak annyit mondok, hogy az osztályban megmutattam a kérdést és szétröhögtük magunkat rajta, hogy hogy jut ilyen az ember eszébe. nem hiszem, hogy 5 ember ennyire látványosan színészkedne...

de persze higgy amit akarsz...

2011. máj. 6. 16:32
 19/20 anonim válasza:
Beszélgessük velük egyszer külön-külön.Marha kevés ember van aki itt bevallja nem fogja azt mondani ha 5en röhögnek rajta hogy de figyeljé én igen...
2011. máj. 6. 20:14
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is a fiúk nagy százaléka megkóstolja. Én is megtettem, természetesen ez nem rendszeres cselekedet.
2013. jan. 1. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!