Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelnének a saját tapasztalatok/történetek azzal kapcsolatban, hogy valaki előbb ismerte meg a szexet, mint a pettinget. (? )
Figyelt kérdés
Tehát hogy az illető nem pettingelt hónapokig a párjával, mielőtt lefeküdt volna vele, hanem egyszer csak megtörtént. Van olyan aki esetleg szűz is volt ekkor? Miért történt így? Megbántátok? Most már nagyobb jelentőséget tulajdonítotok az orális szexnek?2011. máj. 5. 21:16
1/1 anonim válasza:
nekem így volt, és egyáltalán nem szívesen gondolok vissza rá. Főleg, hogy szűz is voltam akkor még. Kimondhatatlanul szerettem a barátom, és nekem semmi tapasztalatom nem volt. De az állítása ellenére, neki sem volt semmi. Hihetetlenül balf@sz volt... Aztán, hogy már megvoltam neki, nem foglalkozott velem, ezért szakítottam vele. Azóta elég nehezen nyíltam meg ilyen téren más embernek. A mostani barátommal 1 éve vagyok együtt, de az első hónapokban még azt sem mertem engedni, hogy ruha fölött olyan helyeken hozzámérjen.
Rám rossz hatással volt ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!