Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meleg srácok, hány évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok, hány évesen volt az első komoly kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Nekem 18 évesen még nem is volt komoly kapcsolatom. Nem érzem, hogy el lennék késve, és kisvárosban élek, korlátozottak az ismerkedési lehetőségek, ha felkerülök Budapestre, ez gondolom változni fog.
2011. máj. 5. 20:35
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
76%
Én szerintem tök aranyosak és jó fejek a meleg pasik!Kár, hogy nem ismerek egyet sem!
2011. máj. 8. 14:14
 12/25 anonim ***** válasza:
83%

én meg nagyon bírom az olyan hetero srácokat, akik csípik a melegeket, mert állat jót lehet velük hülyülni meg a barátság is sokkal mélyebb lehet

hát hiába, egy nyitott személyiség kell hozzá, ennyi lenne elvileg, mégis olyan nehéznek tűnik sokaknak ...

2011. máj. 8. 14:27
 13/25 anonim ***** válasza:
69%
Én 17 éves létemre jóformán még azt sem léptem meg, hogy szembenézzek a helyzettel. Egyfelől kiráz a hideg, ha lányos nyomorék fiúra gondolok vagy látok, viszont jó lenne egy fiús srác aki kb. korombeli, és bejön...
2011. máj. 8. 14:55
 14/25 anonim ***** válasza:
76%

hééé nehogy azt hidd, hogy a meleg srácok amolyan lányoskák! a többségük bizony fiúsabb, mint sok hetero, na majd ha megismersz párat, akkor remélhetőleg változik a véleményed

de felejtsd el ezt a lányosságot, mert ahogyan te sem vagy az, úgy más meleg srácok se igazán azok, sőt még kigyúrt állat kidobót is tudok neked melegben, de még orszégos judo bajnok srácot is, szal ez csak egy erőltetett sztereotípia, hidd el

2011. máj. 8. 15:17
 15/25 Randiboy66 válasza:
9%
Ezt anyád tudja?
2011. máj. 8. 15:22
 16/25 anonim ***** válasza:

"""ha lányos nyomorék fiúra gondolok vagy látok"""

de ezt az állatságot honnan szeded ??????

2011. máj. 8. 15:24
 17/25 anonim ***** válasza:
6%
Gombi az fúúúúllll meleg,annyira mint egy gőzkazán!!!
2011. máj. 8. 16:18
 18/25 anonim ***** válasza:
6%
ne legyél b(u)zi :) Ha Pestre kerülsz annyi lány fog körülöted hemzsegni h majd észre se veszed h menyni bnőd van szóval nyugi lesz bnőd:)
2011. máj. 8. 20:13
 19/25 anonim ***** válasza:
90%
ne biztasd már ilyenekre, nem fogod fel hogy nem kell neki csaj? :D
2011. máj. 12. 15:02
 20/25 A kérdező kommentje:
:)
2011. máj. 12. 17:19
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!