Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meleg srácok, hány évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok, hány évesen volt az első komoly kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Nekem 18 évesen még nem is volt komoly kapcsolatom. Nem érzem, hogy el lennék késve, és kisvárosban élek, korlátozottak az ismerkedési lehetőségek, ha felkerülök Budapestre, ez gondolom változni fog.
2011. máj. 5. 20:35
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
52%

Nekem 16 évesen, de baromi mázlim volt :D Aztán volt egy megszakítás benne, most meg újra alakulgat vmi ugyanazzal a sráccal :$

Am Pesten tuti kinyílik a világ de sok a kamus f.sz hazudozó is meg aki csak szexet akar :P Szal óvatosan :P

18/F

2011. máj. 5. 20:59
 2/25 anonim ***** válasza:
20%
mi a baj a nőkkel?
2011. máj. 5. 20:59
 3/25 A kérdező kommentje:

első, köszi a választ

a nőkkel meg semmi baj nincs:)

2011. máj. 5. 21:03
 4/25 anonim ***** válasza:
65%
a nőkkel nincs semmi baj, csak a fiúk jobban néznek ki :D
2011. máj. 5. 21:04
 5/25 anonim ***** válasza:
18évesen még ráérsz komolykapcsolatra, mivel nehezebb is :D
2011. máj. 5. 21:24
 6/25 anonim ***** válasza:
Nekem is 18 évesen volt, nem tartott sokáig, de örültem hogy volt. Amúgy velem is hasonló volt a helyzet, mikor pestre kerültem akkor indultak be a dolgok. :D
2011. máj. 6. 22:12
 7/25 anonim ***** válasza:
19%

itt eddig az összes hozzászóló egy köcsög ?

miért jó az ha seggberakatjátok magatokat ?

2011. máj. 8. 12:48
 8/25 anonim ***** válasza:
14%
hát milyen dolog ez amúgy is a nők sokkal jobbak mint a férfiak ha buzulni akartok huzzatok el amerikába!
2011. máj. 8. 13:12
 9/25 anonim ***** válasza:
62%
Nem, én pl nem vagyok köcsg, mégis volt már kalandom fiúval HETERÓKÉNT! Bnőm van, mindig is csajoztam, de becsúszott egy fiú, és tökre nem bántam meg, nagyon izgi volt. Te meg csak ne szólj be, mert ha jól tudom, a fiúk döntő többségének van valamilyen meleg kalandja élete során, és ez nem az én felmérésem ...
2011. máj. 8. 13:15
 10/25 anonim ***** válasza:
84%
hagyjátok már abba a köcsögözést meg ilyeneket, attól, hogy valaki fiú létére a fiúkat szereti ugyanolyan ember, sőt nekem vannak nagyon jófej meleg barátaim (én nem vagyok meleg)
2011. máj. 8. 13:47
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!